След като драсна едно мнение в темата за цената на АГУ. Колега на ЛС ми сподели, че не е лоша идеята. Става дума да поредното поскъпване на горивата.
Както са задружни собствениците на бензиностанции да се сдружим заедно и ние(не споменавам термина "картелни споразумения", на всички е ясно, че в нашата родина такова нещо никога не е имало). Не е нужно да се лее кръв, никой няма да си загуби работата за това, че се е включил в протеста и т.н. За това предполагам ще се включат всички освен тези, които смятат че с новите цени са все още нормални.
Предлагам след сбор за гласове да преминем към бойкот на една верига бензиностанции(да зареждат от нея само нейните служители, ако протеста ще им застраши работата). Това ще е веригата събрала най-много гласове.
Според мен тази форма на протест ще бъде ефективна защото ще им бръкнем в джобовете, поне малко.
Ще изброя веригите, но може да пропусна някоя допълвяйте ги за да ги включим в анкетата.
Имате право на повече от един глас.
Ако някой има регистрации и в други автомобилни форуми нека пусне и там анктета.
Срока е до 30.11.2010г.
Аз лично зареждам само от Еко, но ако "спечели" бих се отказал в името на общото благо.
Давам начало с моите 3 предложения.Вие сте на ход.

Бойкот на бензиностанции
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Бойкот на бензиностанции
Не виждам абсолютно никакъв смисъл. Ако се прави бойкот, следва да се прави спрямо всички, но това е невъзможно, тъй като болшинството хора, не използват автомобилите си само за разходка и да ходят с нея на почивка, ами си вършат работа. Така че единствено от бензиностанциите могат да извиват ръце - останалите сме неспособни!
Не знам някъде в белия свят, където хората са сплотени и умеят да протестират, да са бойкотирали бензиностанции, а и дори да се е случило някога съм убеден, че резултата е 0
Не знам някъде в белия свят, където хората са сплотени и умеят да протестират, да са бойкотирали бензиностанции, а и дори да се е случило някога съм убеден, че резултата е 0
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Според мен Ромпетрол трябва да се махне от там защото единствени иват качествени горива, не виждам причина да наказваме някой за качествените горива.. Виж другите Шел и Лукойл са шит мое ги игнорнеме !
+1

+1
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бойкоти си организирайте в други форуми. Тук - не.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”