Честита победа!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Kill of Killer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
madmen написа:Яд ме беше....
Mен пък ме беше яд за простотията, която сътвори колумбиеца... Миналото състезание натресе само един, ама сега...

А иначе - за пръв път през сезона Ферари (с Бриджстоун) имат очевадна преднина пред Рено... Досега гледахме обратното... То май по-скоро Рено имаха проблеми... Щеше да е интересно да се види къде щяха да се подредят макларъните в цялата картинка, ама нейсе...
п.с. ако я нямаше катастрофата в началото, Алонсо можеше и да не влезе в осмицата. Така и не разбрах защо държа Фисикела няколко обиколки, а не го пусна да гони фераритата...

Абе това "нещо" Монтоя , май няма много състезания във формула 1 дето да ги довършва! Най - кофти , че около него изгарят невинни пилоти дето могат и повече от една катастрофа след старта.По - добре да го направят тест пилот и да го пускат сам на пистата бе , той трябва да плаща за да участва , или преди състезание да му вземат процент катастрофа , от другите тимове.
- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
Juan Pablo Montoya написа:When you start so far back you have to race hard to make up places. Unfortunately it was pretty tight at the start and as everybody braked for the second corner I was being squeezed by one of the Hondas and regrettably I hit Kimi. I'm obviously really upset for the team who have worked so hard the whole weekend as having both cars out on the opening lap is disastrous.
Или с други думи: 'shit happens'...

Aма що все около него...
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
musura написа:SMEL написа:...
дрът съм вече, няма шансАма Шуми за 8-ма титла има
П.П. Едни неонови маркучи щеше да ми казваш откъде да купя във Варна
Вече е крайно време за 8 -ма титла-позабави се нашият човек миналато година заради гумите.
Няма вече сини . Само червени и зелени май. Магазина е под ДЗИ до ул. Козлодуй./м/у ул Цариброд , Козлодуй и стръмната улица на гърба на ДЗИ то.
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”