http://www.autoteile-shopping.de/ много приятен магазин в центъра на Берлин. Има всичко и цените са много по-ниски. Примерно масло 0W30 Castol там беше точно 3 (три) пъти по-евтино от такова на бензиностанция.
Магазинът е голям. На третия етаж, паркираш на третия етаж и направо влизаш в "авто" мола.

Що няма автомолове
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: Що няма автомолове
Как да няма автомол в България?! Има и то два само в София, а и във всеки по-голям град има такива. Разположени са на един етаж, на доста голяма обща площ. В София това са улиците Цар Симеон и Козлодуй.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:

ако стане лъскав и хубав, цените няма да са същите
ходито по Симеон люпите семки и по едно време притичва арабин със стрела в гърба... Веритаса да ви разправя
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Даммм,и ако паркираш някъде в началото на Симеон и тръгнеш пеш през "мола" къъм центъра, в един момент започваш да откриваш части от колата си по рафтовете в магазините 

- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
rosy написа: ...в автомобилния бизнес има изключително големи надценки. Когато има сериозна конкуренция, цените логично влизат в някакви по разумни рамки. В почти всички други стоки това е факт.
И логичния въпрос е може ли да се случи и същото с автобизнеса?...
Това за сериозната конкуренция се нарича "Невидимата ръка на пазара". До тук добре, но както винаги има едно НО. У Булгаристан такову животну нема. Естествено при нас винаги има някакви си там по-други условия, и нещата задължително се изкелиферщтват.

- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Pichaga написа:ходито по Симеон люпите семки и по едно време притичва арабин със стрела в гърба... Веритаса да ви разправя
и аз съм я чувал тази история, но не я помня

- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Към автора-относно този автомол в Берлин,там има ли ОЕМ части? Фарове в частност,че имам една приятелка в Берлин и съм я нагърбил да ми носи разни части като се прибира .
Върни се в “ОФФ-Топик - други”