имам едно въпросче-вместо винтоверт със съмнителни качества и мощност да завие няколко винта,с обороти не повече от 800...защо не дадеш 20тина кинта за реверсивна,ударна бормашина с мощност от 500 вата и достатъчен ресурс да пробива бетон,жИлязо и т.н.?Аз лично с моята си бърках теракол и гипсово лепило....А останалата сума да инвестираш в магнитен удължител,накрайници и свредла-всичките читави?
За прободния трион-за тези кинти ще купиш зеге което ще бъде трудно управляемо-тоест-рязко тръгва,подскача,трябва да го кривиш постоянно за да хванеш линията-дори и малкото зеге на бош от зелената серия прави тези мизерии.Освен това-слабото място на този тип машини е във водача на ножа-много лесно се чупят,а подмяната е доста скъпа!Освен това-виж захващането на ножа-има няколко варианта,вкл. и с болтче минаващо през опашката на ножа-те това са най-чекиестите...
За виброшлайф-на един обект ми се наложи такъв инструмент,отидох и купих най-евтиния-некъв райдер...не беше някаква сериозна сума,по спомен 30тина кинта (естествено-служебни

).Без никакви очаквания към него...просто -да свърша работа....Обаче-взе че излезе куче-ако знаеш колко стени,коли и МДФ изшлайва и полира,преди аз да го бастисам

...Счупи му се единия окачвач на плочата,иначе моторчето си работи

,ама няма удържане вече....
Та така-виж цени,премисли...варианти-има