Какво мислите за акцията на двете млади майки ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Re: Какво мислите за акцията на двете млади майки ?
И какво ,дадените "мацки" са си клатели краката нейде ,докато децата им са ходели сами по улицата.Нали тяхно задължение е да ги учат какво и как трябва да направят и тн. Това ,че са ги от*бали и са ги пуснали сами на улицата ,никой не може да им бъде виновен. Ако видя някоя такава пача да прави нещо върху мое имущество(каквото и да е ,не само кола) ,за което лично аз съм извадил от своя джоб парите ,платил съм си всички задължения към държавата за да го имам и използвам ,ще и се стори тясно тротоарното пространство на дадената госпожа... 

- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Gigabyte написа:И какво ,дадените "мацки" са си клатели краката нейде ,докато децата им са ходели сами по улицата.Нали тяхно задължение е да ги учат какво и как трябва да направят и тн. Това ,че са ги от*бали и са ги пуснали сами на улицата ,никой не може да им бъде виновен. Ако видя някоя такава пача да прави нещо върху мое имущество(каквото и да е ,не само кола) ,за което лично аз съм извадил от своя джоб парите ,платил съм си всички задължения към държавата за да го имам и използвам ,ще и се стори тясно тротоарното пространство на дадената госпожа...
Ами ела и спри върху тротоара пречейки на пешеходците, ще ти изрисуват със спрея едни такива хубави големи мъжки атрибути върху колата, а с отвертката ще получиш допълнително щета ...
В тази ситуация ги оправдавам майките ...когато си имат вземане даване с такива бабаити ... които наричат жените ' такава пача '

-
- Автомобил: VW Polo
- Двигател: AEF 1997
kossel
Такива като по-горния "господин"(сигурно е някой малолетен де), дето бият и обиждат жените... за съжаление са. Пък и по тротоарите да паркират и да се гордеят с това....айде няма нужда.

Такива като по-горния "господин"(сигурно е някой малолетен де), дето бият и обиждат жените... за съжаление са. Пък и по тротоарите да паркират и да се гордеят с това....айде няма нужда.
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
недей дзя!
на мене ми е интересна, виждам колко ни е простотията, не само по улицте ами и в интернет!
на мене ми е интересна, виждам колко ни е простотията, не само по улицте ами и в интернет!
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
абе може да ти е интересна, но предложението ти за тепиха на жълтите павета е точно и за този случай.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”