:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Какво мислите за акцията на двете млади майки ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Re: Какво мислите за акцията на двете млади майки ?

Мнениеот Gigabyte » Вто 30 ное 2010 14:30

И какво ,дадените "мацки" са си клатели краката нейде ,докато децата им са ходели сами по улицата.Нали тяхно задължение е да ги учат какво и как трябва да направят и тн. Това ,че са ги от*бали и са ги пуснали сами на улицата ,никой не може да им бъде виновен. Ако видя някоя такава пача да прави нещо върху мое имущество(каквото и да е ,не само кола) ,за което лично аз съм извадил от своя джоб парите ,платил съм си всички задължения към държавата за да го имам и използвам ,ще и се стори тясно тротоарното пространство на дадената госпожа... :kissy:

Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Мнениеот kossel » Вто 30 ное 2010 14:55

Gigabyte написа:И какво ,дадените "мацки" са си клатели краката нейде ,докато децата им са ходели сами по улицата.Нали тяхно задължение е да ги учат какво и как трябва да направят и тн. Това ,че са ги от*бали и са ги пуснали сами на улицата ,никой не може да им бъде виновен. Ако видя някоя такава пача да прави нещо върху мое имущество(каквото и да е ,не само кола) ,за което лично аз съм извадил от своя джоб парите ,платил съм си всички задължения към държавата за да го имам и използвам ,ще и се стори тясно тротоарното пространство на дадената госпожа... :kissy:

Ами ела и спри върху тротоара пречейки на пешеходците, ще ти изрисуват със спрея едни такива хубави големи мъжки атрибути върху колата, а с отвертката ще получиш допълнително щета ...
В тази ситуация ги оправдавам майките ...когато си имат вземане даване с такива бабаити ... които наричат жените ' такава пача ' :beat_butt2

bread1978
Автомобил: VW Polo
Двигател: AEF 1997

Мнениеот bread1978 » Вто 30 ное 2010 14:59

kossel :да:

Такива като по-горния "господин"(сигурно е някой малолетен де), дето бият и обиждат жените... за съжаление са. Пък и по тротоарите да паркират и да се гордеят с това....айде няма нужда.

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Вто 30 ное 2010 15:07

недей дзя!

на мене ми е интересна, виждам колко ни е простотията, не само по улицте ами и в интернет!

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Вто 30 ное 2010 15:17

абе може да ти е интересна, но предложението ти за тепиха на жълтите павета е точно и за този случай.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”