:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

За пореден път българската МУ работа .....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Re: За пореден път българската МУ работа .....

Мнениеот Matematiks » Сря 01 дек 2010 1:11

Мисълта ми беше,че за последните 1-2 години нещата се пеоменят само към лошо,незнам дали само в наща фирма е така.Първо смениха часа в който ти плащат такси за нощна смяна с по късен :dummy: после махнаха ваучерите за бензин,след което намалиха индексацията на заплатите,а сега искат и работния ден да увеличат....нещо друго? :beat_butt2 освен заден секс то не остана mhihi

И мислълта ми беше просто да се покаже някво недоволство от екипа който върши работата,не друго,ама всички ги е страх.Не може да се изтипосаме 3 човека пред шефа,друго е като 90% от екипа са го подписали това недоволство,пък било то и да остане без реални резултати,разбираш ли ме какво имам предвид :beer

Потребителски аватар
KingoftheROAD
Автомобил: VW Transporter T4 1995
Двигател: ACU
Контакти:

Re: За пореден път българската МУ работа .....

Мнениеот KingoftheROAD » Сря 01 дек 2010 9:08

С две думи, няма колектив, има само сбирщина която е там само за заплати. Ти да не мислиш, че само при Вас е така на работата?

Първата мишка казала:
- Пичове, аз сутрин като стана излизам от дупката и изцепвам направо към капана. Грабвам сиренето и започвам да помпам бицепси на пружината, гледайте колко съм як вече - захилил се мишокът, докато стягал дясната си ръка.
Вторият леко се надигнал и започнал да реди:
- Бегай бе брато, аз като се събудя, обикновено следобяд, първата ми работа е да намеря мишата отрова, вадя личната карта и започвам да си чертая линии, нема такъв кеф, разпуква ми се главата направо - казала втората и облизала ръбовете на личните си документи.
Третата мишка въздъхнала тежко, станала и тръгнала да си ходи. Първата мишка учудено попитала:
- Къде бе, мишле?!
А тя небрежно подхвърлила през рамо:
- Отивам да ш*бам котарака...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”