Решил съм да се махна от тук завинаги. Къде ще ми препоръчате да отида да живея. Обосновете се. Искам да е топло, чисто, спокойно с малко хора. Комерсиални държави като САЩ, Канада, Германия, Англия не ме кефят. Държави с високомерни претенции и изисквания като Австралия-ай сиктир!
...

Емиграция от България.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- yori
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Re: Емиграция от България.
Кипър отговаря на всички изисквания!
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=528392.0
Ако няма какво да губиш тук, в Родината - търси си късмета навън. Знай само, че навън няма да ти е по-лесно във всеки аспект, колега!
Ако няма какво да губиш тук, в Родината - търси си късмета навън. Знай само, че навън няма да ти е по-лесно във всеки аспект, колега!

- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
Швейцария 

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
щом си решил-значи ще имаш идея къде ти се ходи.
темата е много податлива на спамец, както и не особено смислена, ако чакаш аз да ти кажа къде да живееш-по хубаво тука си стой...

п.п. за начало, където и да идеш-имаш език да учиш. така че това малко или много ще те ориентира.
п.п.п. и ако нямаш тонове лев-никъде няма да те посрещнат на червен килим, така че малко летиш в облаците ми се струва...
темата е много податлива на спамец, както и не особено смислена, ако чакаш аз да ти кажа къде да живееш-по хубаво тука си стой...

п.п. за начало, където и да идеш-имаш език да учиш. така че това малко или много ще те ориентира.
п.п.п. и ако нямаш тонове лев-никъде няма да те посрещнат на червен килим, така че малко летиш в облаците ми се струва...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”