Кой с какво се занимава във ..... Великобритания.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Кой с какво се занимава във ..... Великобритания.
Темата която създавам е продиктувана от желанието ми да емигрирам в ЮК - незабавно.Интересно ми е да знам там сънародниците с какво се занимават, как оцеляват.Да опишат трудните моменти.Хубавите бих казал че ги знам (почти).Бил съм там и ми допадна много.Въпреки кризата нещо ме кара да се засиля на там без билет за връщане-риска го има, наясно съм с него.Но мисля че риска да живееш в Бг е в пъти по-голям (лично мое мнение).Та който е там да пише, да казва.Пък и не само там в ЮСА, Австралия и други.Имам големи апетити за ЮСА, но там са ми нужни доста по-сериозни начални капитали които няма откъде да намеря.Ами това е темата, дано не се повтаря търсих с търсачката но не намерих подобна.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Кой с какво се занимава във ..... Великобритания.
здрасти.
автофорум?
ала-бала...
не мисля че темата ти е много на място, да не говориме за потенциалния спам, който може да генерира.
ако искаш да емигрираш, трябва да бъдеш убеден че твоя случай ще бъде уникален и единичен, както са били на всички преди и ще бъдат на всички след тебе. няма рецептурна книжка как да емигрираме и какво ни чака.
автофорум?
ала-бала...
не мисля че темата ти е много на място, да не говориме за потенциалния спам, който може да генерира.
ако искаш да емигрираш, трябва да бъдеш убеден че твоя случай ще бъде уникален и единичен, както са били на всички преди и ще бъдат на всички след тебе. няма рецептурна книжка как да емигрираме и какво ни чака.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”