Предколедно ужилване
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: Предколедно ужилване
Мен така се опитват няколко пъти да ме излъжат в Еко-то на Шипченски проход
Кофти е като те жулнат...Аз преди няколко седмици направих към 4лв.,давам 10лв.,а оная ми връща 16лв...викам и ала-бала в грешка си,върнах и ги,а тя ей верно бе майна ахахахахахаха
взе да се смее доволно,даже и мерси не каза,та тва е да си ПРОс майна

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
На всеки се е случфало да прави грешки, но важното е да се осъзнаеш на време, а според мен колегата пуснал темата е постъпил адски добре, чисте ЕВРОПЕЕЦ
Точно така трябва да реагираме, да си търсим правата без да вдигаме скандали и да правим боеве! Не е нужно да се мре за 5 лева!
Лично аз не бих ходил да пазарувам от този търговер! Мое мнение!
п.п На мен ми са се случвали подобни инциденти когато съм бил Такси, вместо да взема 5 лева, се обадих на газдата да го питам колко струва до определеният маршрут и той ми казва 10 лева, и после се оказа че погрешно ме разбрал, но клиента беше ощетен и ние губим!

Лично аз не бих ходил да пазарувам от този търговер! Мое мнение!
п.п На мен ми са се случвали подобни инциденти когато съм бил Такси, вместо да взема 5 лева, се обадих на газдата да го питам колко струва до определеният маршрут и той ми казва 10 лева, и после се оказа че погрешно ме разбрал, но клиента беше ощетен и ние губим!
-
- Автомобил:
- Двигател:
В Germanos като плащам сметка ,винаги питат да ги закръглим на ... по голямата сума
И там са едни хиени,този номер го правят не само при мен 

- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
altanivan написа:В Germanos като плащам сметка ,винаги питат да ги закръглим на ... по голямата сумаИ там са едни хиени,този номер го правят не само при мен
Да, при всички го правят, но след това тези закгръглените стотинки ги пречисляват към сметката за следващия месец.
- DanZki
- Автомобил:
- Двигател:
theraven написа:Чак пък цяла темаДюнерът поне добър ли беше?
Ако е бил до ШЕЛ-а срещу "Тромпета"-не.И на мен ми го врътнаха тоя номер преди 2 седмици,ама не ме нацелиха в настроение и много бързо оправиха сметката.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
altanivan написа:И за 1лв ако трябва,за гушата ще я изхвърля от бутката![]()
Евала, че скачаш на жена

А оня арабин дето точи ония дългите ножове ако те хване за г*за кво правим?

На всеки се случва да сбърка, аз също си казвам като ми върнат повече... Ама конкретно тоя случай не мисля, че се е объркала...
Правилно си постъпил според мен, но ако ти се пробваш пак според мен те е запомнила, прати някой друг и запиши номерата на банкнотите
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
Колеги, и на мен ми се е случвало да ми върнат повече, или даже да забравя да си платя.
Днеска обаче знам, че оная добре знаеше какво съм й дал. По простата причина, че ми върща 1лв. на монета. Ако съм й дал 5лв. а сметката ми е 4,60, би трябвало да върне 40ст. Ако действително съм й дал 5лв. не бих й дал още 60ст. за да се разплатим с монета от 1лв. Правя така когато съм дал по-едра банкнота, за по-дребна сметка. Аз като се наредих на касата бях сам, а когато трябваше да ми връща, след мен се нареди някаква жена, докато й дам 60ст. за да улесня разплащането, тя на оня взе парите и й върна, а на мен връща 1лв. Разчита на това, че съм се замотал с тая зад мен, и държи касата отворена с 5лв. в ръка.
Според мен си набира предколедни постъпления. Разбирам, че не й достигат парите, но то и на Доналд Тръмп не му стигат...
Както и да е, няма смисъл да изпадаме в толкова подробности, мога утре да помоля някой колега, да иде да купи дюнера, аз да чакам някъде встрани. Тя него не го е виждала, и не го помни. Аз със собственика й си имам приказката, и само да го мерна ще му подскажа лекинко. Чак да записва номера на бакноти няма смисъл. Достатъчно да се засече касата в момента когато стане измамата, и това да стане пред шефа й. Вариантите са два - касата излиза на +5лв. или на -5лв. Ако излезе точно ще я почерпя за здраве. Няма смисъл да подхващаме войни и революции. В крайна сметка се опитваме да правим цивилизация...
Идеята ми беше да се заостри малко вниманието на колективнио разуму у форуму. Просто да помогна да има по-малко измамени хора по тоя начин. Най-лесно е да удариш кьоравото, щото знаеш, че го превъзхошдаш физически и не може да ти го върне. Как само се изкушават келешите. А най-трудно се оказва да му помогнеш, да не го измамят.
Модераторите ако преценят, нека заключат темата.
Днеска обаче знам, че оная добре знаеше какво съм й дал. По простата причина, че ми върща 1лв. на монета. Ако съм й дал 5лв. а сметката ми е 4,60, би трябвало да върне 40ст. Ако действително съм й дал 5лв. не бих й дал още 60ст. за да се разплатим с монета от 1лв. Правя така когато съм дал по-едра банкнота, за по-дребна сметка. Аз като се наредих на касата бях сам, а когато трябваше да ми връща, след мен се нареди някаква жена, докато й дам 60ст. за да улесня разплащането, тя на оня взе парите и й върна, а на мен връща 1лв. Разчита на това, че съм се замотал с тая зад мен, и държи касата отворена с 5лв. в ръка.

Както и да е, няма смисъл да изпадаме в толкова подробности, мога утре да помоля някой колега, да иде да купи дюнера, аз да чакам някъде встрани. Тя него не го е виждала, и не го помни. Аз със собственика й си имам приказката, и само да го мерна ще му подскажа лекинко. Чак да записва номера на бакноти няма смисъл. Достатъчно да се засече касата в момента когато стане измамата, и това да стане пред шефа й. Вариантите са два - касата излиза на +5лв. или на -5лв. Ако излезе точно ще я почерпя за здраве. Няма смисъл да подхващаме войни и революции. В крайна сметка се опитваме да правим цивилизация...
Идеята ми беше да се заостри малко вниманието на колективнио разуму у форуму. Просто да помогна да има по-малко измамени хора по тоя начин. Най-лесно е да удариш кьоравото, щото знаеш, че го превъзхошдаш физически и не може да ти го върне. Как само се изкушават келешите. А най-трудно се оказва да му помогнеш, да не го измамят.
Модераторите ако преценят, нека заключат темата.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”