Конструктор от типа на LEGO - откъде?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
tero_vw_1988
Автомобил: Golf3
Двигател: TDI AFN

Re: Конструктор от типа на LEGO - откъде?

Мнениеот tero_vw_1988 » Чет 16 дек 2010 15:02

В тоя ред на мисли 18+

LeGo = Counter Strike mhihi

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Чет 16 дек 2010 22:02

SANDO 1 написа:Ей как ме върнахте в детството.Малко не е по темата но помните ли тези българските :P
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
За съжаление сегашните деца едва ли ще искат да си играят с такъв.При толкова много легота :D

Саше , това е най-хубавият стройтел за мен ! Като малък имах подобен и много му се радвах . По-различен е от този който ти показваш , обаче по спомен формите бяха подобни ( като чели моят беше по-хубав ) Моето мнение е , че легото е нищо пред този стройтел !

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Чет 16 дек 2010 23:30

Точно това /или почти/ което САНДО 1 е показал имах в предвид, ей с такова съм се занимавал. ЛЕГОТО е яко, но за това което имам идея трябва да набутам 300-400 лв. Тези с големите части нещо детенцето не им се кефи. Ще пообиколя и ако има развитие ще пиша на какво съм се спрял.

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Съб 18 дек 2010 16:29

Доколкото знам, в официялния представител на Лего, се продават и само отделни елементи на доста ниска стойност. Освен това мисля че продават и части втора употреба mhihi Говоря за този магазин в Младост :beer Ако си решил да конструираш нещо голямо от толкова малки частици , ще ти трябва наистина сериозна цифра. Относно Българския вариант, сто процента няма да намириш такива конструктори , и определено отстъпват по всичко на истинското Лего. Гледал съм предаване за самата Фирма от основаването и, еми кво дакажа това е нещо велико. Спомням си че дори обясняваха , че при поглъщане на частичка от конструктора, организма я преработва :shock

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Съб 18 дек 2010 23:23

Колега има и по евтини конструктори.....ако много държиш да е като ЛЕГО-търси такъв на който пише че е съвместим с други марки-Това означава че е съвместим със ЛЕГО но се сещаш че няма как да бъде написано буквално :) Не се сещам как точно го пишеше на английски но мисля че ще се оправиш....

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Нед 19 дек 2010 0:11

Не е по-темата много ама да питам някой знае ли къде в Пловдив продават от онези конструктори с лепене на автомобили,където има десетки части от пластмаса и ги лепиш по определен ред? :beer Ще е добре ако намеря някое новичко ФВ на добра цена и да си го сглобя през зимата на топло в хола с чаша винце подръка :banana

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Нед 19 дек 2010 18:39

Написах в Гугъла- "Хоби магазин Пловдив" и излязоха някои,единия е за прежди :) пак може да ти свърши работа с винце и плетка на една кука.. :)
Шегата на страна гугъл показа и няколко магазина за радиооправляеми модели,там трябва да има и такива за сглобяване.Ама провери си ти защото информацията е оскъдна а и ти можеш да си провериш на място.
Имаче за София знам такъв магазин до стадион Славия!!!

Потребителски аватар
cardan
Автомобил: Audi A4 avant
Двигател: ABC

Мнениеот cardan » Нед 19 дек 2010 19:08

айде и аз малко да се намеся.на площад славейков има специализиран магазин на лего.

http://www.bgmaps.com/link/CD67F43B1A42 ... 6B37579974

Върни се в “ОФФ-Топик - други”