абе стига сте се бъзикали с човека. вие 10 лв. за нищо ли ги имате. за освиркване са тези пишман баровци дето с крадени пари построиха тези хотли в самия пясък на плажа в противоречие на всички закони. и поради това, че не се издържат от този бизнес държат високи цените нищо че хотелите им са празни. а това за богатите чужденци е само раздувка и мъглива мечта. да описвам ли какви оруфляци чужденци почиват там? и нито веднъж до сега не съм ги виждал "богатите" чужденци да цакат кинти евра в заведенията. най - много бира извън ол инклузива!
така че свалете и вие тона!
Хотел за 10 лв. на Сл. бряг???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Хотел за 10 лв. на Сл. бряг???
те тия баби4ки по морето със квартирите яко ме дразнят -много на оборотни се правят .S500 написа:audiokick написа:S500 написа:audiokick написа:S500 написа:да,дай телефон,а в Несебър ли е ?
Да, в Несебър е. До Селекта е. Жената се казва Софка - 0889599765. За непознати цената може да е малко по-висока, но опитаи с пазарене
тя позната ли ти е,дали ще има 3 стаи?
Не бе бате, нали ти казах, че един познат ме уреди. Трябва да звъннеш и да питаш има ли стаи! Ама нали знаеш как расте цената там, вече сме Юли! Нищо чудно да ти каже и 20 на човек
Бате аз и звънях и тя не искаше да ми каже цена,щяли сме да говорим......
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Хотел за 10 лв. на Сл. бряг???
audiokick написа:kris11 написа:audiokick написа:Мога да ти предложа м-ст Фичоза на около 20-25км от варна. Има бунгала в "к-нг" Рай " миналата година беше около 10 лв. на човек с кухня , баня, с 2 спални и нещо като хол. Проблем е питейната вода, но има изворче, ако не си носиш. Иначе е тихо място ,наблизо има рибарско селище с прясна рибка. Мога да се разходя в понеделник , ако има интерес да питам за цени, условия
Но ако не те затруднява, ще съм ти благодарен за малко повече инфо.
Не можах да отскоча -сам съм на работа , колежката е в болнични.
Ако в неделя времето е добро ще отскоча на плаж.Сори.
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
аз продължавам да ви се чудя, при положение , че аркадашите от турция знаят как да те посрешнат, нагостят и забавляват, и то за пари които тук няма да ти стигнат за нищо, какво още летите към Люлин 11 част нарен сл. бряг , несебър и влас??? отиваш и ти дерат кожата за нищо - гадна храна гадна обстановка отвратително облужване. Да мрат от глад ,докато не се налучат как се прави туризъм.....
- didodi
- Автомобил: Amarok DOUBLE cab
- Двигател: CSHA 2014
- Контакти:
Аз мисял да отида ето тук : http://www.zamakat.vze.com/ , а тия бабуни с квартирите верно са супер смешни вече , нестига че дават цени почти като на хотел , ами и те завират накрая в мазето
Стават само ако си решил да се прибираш на 4 крака че по стълбите надолу е по-лесно

Върни се в “ОФФ-Топик - други”