За вас незнам
Ама аз ще взема да стана един DJ-хем ядене,хем пиене без пари-пияни жени колкото щеш
Кво се занимавам по цял ден да бъхта за 40-50 лв надница
Ама то си е така "Кой за кво е учил"
ди джей
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: ди джей
groznika написа:godfadar написа:На колегата не му трябва някой да миксва и да върти като в баровете за 500 кинта,а просто да пуска определени парчета,кви DJ,кви 500лв.,едно дете с лаптоп и две колони са достатъчниДаваш му един "Пенчо Славейков" и цяла вечер ще ви пуска парчета.
Оооо![]()
Значи спокойно можеш да отидеш да изкараш едни 100 лв
Ако нямаш колонки и лаптоп мога да ти отдам под наем за сума от 150 лв без ДДС (напълно сериозно)
ПП
Прочети внимателно заглавието на темата и първия пост. Никъде не видях написано, че се търси хлапе с лаптоп. За сметка на това на няколко места се споменава ди джей...
Ахахаха,преди да ми предлагаш някакви тъпи оферти,прочети ти по-добре за какво става въпрос
това,че заглавието на темата е объркано е друга работа.Тази сложна работа и хлапе може да я свърши,едва ли на колегата му трябва професионален DJда не се занимавам с дискове.Става въпрос само да се грижи да има музикален фон от предпочитани области,в заведението си има уредба.

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
godfadar написа:Тази сложна работа и хлапе може да я свърши,едва ли на колегата му трябва професионален DJ
Абсолютно.

- ibm
- Автомобил:
- Двигател:
Аз за 100 лв бих се пробвал да ви изпея някоя песен,щом ще има пиене-цяла вечер ще ви пея-па ако ви се намира много пиене и беквокалисти ще си доведа-цяла вечер ще пееме

Съжалявам, че бях неточен в заглавието на темата.
След като се изясни за какво става въпрос ако има някой, който може да свърши работата да пише или да даде телефон на друг, към който да се обърна. Няма смисъл от излишни приказки.
Весело посрещане на Новата година и още един път благодаря на всички.
След като се изясни за какво става въпрос ако има някой, който може да свърши работата да пише или да даде телефон на друг, към който да се обърна. Няма смисъл от излишни приказки.
Весело посрещане на Новата година и още един път благодаря на всички.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Четете мненията, а не заглавието, за да няма подобни спорове.
Аз лично това го правих на Калояново тая година и.. нито съм ходил на курсове, нито нищо. 1 лаптоп с много музика и така.
Бих дошъл и за по-малко пари, ако тогава не беше и моя рожден ден
Аз лично това го правих на Калояново тая година и.. нито съм ходил на курсове, нито нищо. 1 лаптоп с много музика и така.
Бих дошъл и за по-малко пари, ако тогава не беше и моя рожден ден

ibm написа:За вас незнам
Ама аз ще взема да стана един DJ-хем ядене,хем пиене без пари-пияни жени колкото щеш
много си далече от истината... това не може да е никакъв диджей
Върни се в “ОФФ-Топик - други”