Има ли студенти от Нов Български Университет?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 12 юли 2006 16:08

Идеята ми беше, че като имаш по един и същи предмет 4 пъти в седмицата упражнения си избираш деня който ти е най подходящ

.... а за дизайна вярвай ми ;) ще учиш и математика, и програмиране, и периферии и мрежи и чужд език ако не си го акредитираш :)

Потребителски аватар
emohrisstov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот emohrisstov » Сря 12 юли 2006 17:34

И аз съм там и съм доволен! Има няква много лоша слава, която се носи за този университет, един вид само плащаш и ти дават дипломата! Не е верно, учи си се здраво, ако искаш да имаш добри оценки трябва да си учиш, няма начин!
Тва с реализирането дето вика buFka треа верно да ходиш на гледачка! Много относително е, аз специално не го мисля, като завурша ще видя! Лично познавам хора които са завършили университети в Англия и сега не могат да си намерят работа тука!!! :shock Така че няма гаранция!!!
Иначе аз мисля че с около 60тина точки трябва да си вътре!!
Хубавото на НБУ е че не си вързан всеки ден от сутрин до вечер да седиш на лекции, имаш си свободно време и може евентуално да бачкаш!! Обаче има и друг момент, че преподавателите държат на присъствието!!
Айде пожелавам ти успех!!
Ако има нещо питай!! :D

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Сря 12 юли 2006 20:18

И аз съм там и съм много доволен! :) Можеш да учиш и да работиш, защото наистина не си вързан от 8:00 до 19:00... и няма проблем да си намериш работа и да си помагаш за таксата по този начин. Това е модерният университет ;) Ако искаш да учиш и си сериозин, никой няма да ти иска пар за изтпит, както се носят легенди... който си учи и се старае, върви напред.

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Сря 12 юли 2006 23:10

И аз съм там но съм прекъснал 1 година.
Търся връзка да уредим един изпит по английски че не мога да завърша иначе.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”