Да, за мен това е спорт. Аз не съм тръгнал да се готвя за състезания, не съм тръгнал да троша рекорди. Ходя на тренировка за тонус, психически разпускам в залата. Като искам да съчетая тренировките с работата, все ще намеря начин.
Тренирам от 2005-та година, не съм пил нищо че да се надуя изкуствено. Като си направя пауза от месец без тренировки, не губя нито сила, нито обем, нито килограми.
Стана проблем тука, да не съм се захващал с неща с който няма да се занимавам дълго. Разковничето било "в повторението и схемата на приемане на различните добавки". Аз пък си мислех че тайната била в това да залагаш на упорит труд. Не съм тръгнал си бия хормончета или да приемам анаболи, стероиди и разклоненията им. Далеч съм от мисълта.
Към тоя момент съм се ориентирал към наистина истински витамини и минерали - на хапчета, витамините са едно хапче, минералите друго, по едно от двете на ден. Зарязвам ги тия аптекарските комплексни витамини. И евентуално някакъв протеин след тренировка - още проучвам въпроса какъв да е.