Аман от тъпи бакшиши

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
megalodon
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот megalodon » Чет 09 авг 2007 21:20

аз просто не мога да проумея как може да работиш нещо и да не носиш документи в себе си. В случая да си таксиметров шофъор и да не си носиш шофъорската книжка. Даже май и лична карта нямаше. Ние с гаджето ми днес пак обсъждахме снощната случка и се усъмнихме дали изобщо е бил правоспособен. Според мен нямаше книжка, защото аз му казах "прати някой да ти донесе документите и готово". Той ми отговори, че нямало кой да му ги донесе. Тия хора направо ме изумиха :shock

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Чет 09 авг 2007 21:41

Ами, не можеш да го проумееш, защото ти и твоята приятелка имате МОЗЪК "СИВО ВЕЩЕСТВО", както искаш го наричай и това нещо работи и може да осъзнае, какво може да стане, а ТЪПАТА копърка, няма такова нещо наречено МОЗЪК :evil:

Потребителски аватар
megalodon
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот megalodon » Чет 09 авг 2007 22:20

всъщност има и доста свестни бакшиши. Даже същия ден 5 часа преди инцидента с приятели се возихме при една жена. Беше Ок-ка и слушаше радио милаголд (мойто любимо) и ръсеше готини лафчета.
Но като цяло... като се замисля.. тия хора са измет.

п.п. ( + 18 ) Както казваше инструктора ми като карах щофъорски курсове ... - Питаше ме "знаеш ли как са го правили таскиметровия шофъор" аз незнаех, но той ме просвети :)
Значи казва .. " бащата трябва да е шофъор на маршрутка, който докато прави секс с жена си трябва да свърши на чаршафа и после да изсипе съдържанието в уреченото за зачеване място " :D
Беше малко перко човека..

Сори за простотията ама изтъпях нещо..

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Аман от тъпи бакшиши

Мнениеот icoico » Нед 09 яну 2011 10:26

Да поотупам прахта от темата по този
http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=353363
повод.В случая прави разлика изписаното в повечето сериозни( mhihi )вестници и една телевизия и записа от камерата,който може да видите тук
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/01/ ... ostrelian/

Върни се в “ОФФ-Топик - други”