Зов за помощ - откраднат Голф 3 тъмно син КН 1758 АH

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
tachoni
Автомобил:
Двигател:

Зов за помощ - откраднат Голф 3 тъмно син КН 1758 АH

Мнениеот tachoni » Нед 09 яну 2011 21:45

Здравейте,пиша ви това писмо с много голяма мъка на сърце и с надежда за помощ!Вчера пред Пета градска болница в София ми откраднаха количката голфче тройка 1993 година, нищо особено като кола,ръждясала, почупена, ама мойта си кола.Но не това ми е болката (самата кражба) а начина и ситуацията, в която става,та към основното значи МАЙКА ми е болна от рак и от шест месеца се бориме с коварната болест,шест месеца по няколко пъти в месеца Кюстендил-София със счупеното ГОЛФЧЕ до вчера.Вчера бяхме на поредната химиотерапия и докато майка ми повръщаше на леглото по време на вливането,шибаните боклуци ми крадат количката и ме оставят в можете да си представите какво положение-без кола с болна и повръщаща майка и с предстоящ път до Кюстендил, ама без Голфчето как да стане!Та целта на това писмо е да помоля всички вас колеги на пътя в София,които забележат тъмно син ,двуврат голф 3,с рег.№ КН 1758 АH да ми пишат тук или да сигнализират в най близкото РПУ.
Отличителни белези на колата са:люпещ се лак на тавана(изцяло),изгнил праг зад дясната предна гума(стърчащо парче от него),скъсана тапицерия на колонките при предните седалки,счупено палче на вратата на щофьора за заключването .Притесняваме това,че всички документи на колата са в нея -малък талон,застраховка и т.н. и без вашето съдействие този боклук може да си я кара без проблем или да я продаде на някой нещастен човек,защото не мисля ,че без нарушение полицията ще я разпознае-това е българската шибана система.Колата не струва повече от 1500лв. ,и аз не търся съжаление ,а съдействие защото държавата ни не струва и поне ние Хората да си помагаме срещу изметта в нея.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Зов за помощ - откраднат Голф 3 тъмно син КН 1758 АH

Мнениеот dobrin » Нед 09 яну 2011 22:39

С оглед случая на колегата, закачам темата за известно време.
Ще помоля само хора, които имат конкретна информация по случая, да пишат. Съжалителните (заканителни и т.н.) постове не помагат, колкото и да са искрени.

Потребителски аватар
zdravko_dimitrov1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_dimitrov1986 » Нед 09 яну 2011 23:32

Ако колегата няма автомобил на разположение, мога да му предложа моят голф за известен период от време - за около 3 седмици, до като се реши проблема по някакъв начин.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 10 яну 2011 9:08

Колега, намери снимки на колата, ще направя някоя страничка да се разпространява...

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 10 яну 2011 9:52

аз мога да помагам в транспортирането в София от т.А до т.Б... ако е необходимонещо, казвай !

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Пон 10 яну 2011 12:58

Не мога да помогна на колегата, но дали е проверил при ПАЯКА за колата си ?
Защото веднъж така "откраднаха" на баща ми колата. :roll:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 10 яну 2011 13:17

tachoni написа:... да ми пишат тук или да сигнализират в най близкото РПУ...

Щом колегата е сигнализирал полицията, гаранция са проверили дали е вдигната с паяк...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”