Зала за блъскане?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
Зала за блъскане?
Кажете някоя заличка, където можем да поблъскаме малко. Не ми трябват шикозни зали, дето няма ни уреди, ни тежести като хората. Някаква нормална зала с по-истински уреди - поне Z-лостче да има, пейка за скотово и т.н. Нещо в района на младост 3, с месечни карти, ма не за брой посещения, ми когати си поискам, колкото пъти си искам да си ходя, нещо там за 20-30-40-50лв. макс.
- Fifa
- Автомобил: VW Passat 5.5
- Двигател: 1.9 TDI AWX
Re: Зала за блъскане?
xploda написа:Кажете някоя заличка, където можем да поблъскаме малко. Не ми трябват шикозни зали, дето няма ни уреди, ни тежести като хората. Някаква нормална зала с по-истински уреди - поне Z-лостче да има, пейка за скотово и т.н. Нещо в района на младост 3, с месечни карти, ма не за брой посещения, ми когати си поискам, колкото пъти си искам да си ходя, нещо там за 20-30-40-50лв. макс.
В 81-во СОУ има фитнес
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В Младост е малко криво откъм фитнес зали.
Около Бизнес Парка няма нищо читаво (голямо, с разнообразни уреди, на приемлива цена, добре проветрено).
Фитнесът в училището, който е споменал колегата, дочух, че е леко мизерен, всеки си преценява
До Хепи и Кауфланд са отворили нов фитнес, май не е лош
Около Бизнес Парка няма нищо читаво (голямо, с разнообразни уреди, на приемлива цена, добре проветрено).
Фитнесът в училището, който е споменал колегата, дочух, че е леко мизерен, всеки си преценява

- xploda
- Двигател:
Fifa написа:В 81-во СОУ има фитнес
Ходил ли си? Какво е оборудването? Има ли достатъчно за всеки или се чака за уред? Пускат ли външни лица? Щото аз не съм школник

- xploda
- Двигател:
emohrisstov написа:В Младост е малко криво откъм фитнес зали.
А, мен не ме притеснява мизерното, стига да има достатъчно уреди да не се редим на опашка и да не е супер скъпо. Този новия, дето викаш до Кауфланда в младост 3 ли е или някой друг кауфланд? Малко по-точна локация да имаш?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Тоя в 81-во е точно такъв какъвто търсиш, има много уреди и всякакви тежести и определено не е лъскав
И е 2 лв. тренировката или 2.50 да беше, с карта по- евтино

- xploda
- Двигател:
eddyman написа:Тоя в 81-во е точно такъв какъвто търсиш, има много уреди и всякакви тежести и определено не е лъскавИ е 2 лв. тренировката или 2.50 да беше, с карта по- евтино
Там съм значи. Утре вдругиден да ида да видя каква е обстановката, хем да видя бачка ли събота и неделя.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”