Оу, че е ядосан създателя на тази тема... Аз като относително нов потребител на форума си нямам на идея какъв е бил преди. Сигурно болшинството потребители са били специалисти, или малко от малко са отбирали от автомобили. Но.... има и такива, които имат желание да се учат, или са имали зор, а немогат да се справят сами. Заради това се регистрирах. След като ходих на сбирки и на "Морска среща" форума го оприличих точно с тях. Обсъждат се коли, жени, вицове и хиляди неща както във форума. Тук все едно сме на една голяма обща сбирка, но виртуална

Което е хубаво. Единствената разлика, която улавям е, че на сбирките никой не обижда любимата кола на другия и не се кара с колега.
Обръщам се към тези, които плюят труда на колегите. Та това са си техни идеи и като не ги уважавате, не им пишете в темите с лошо! С риск да ме линчуват...Някой обиждал ли е жените ви, че са грозни, прекалено раздути и срам за самите вас а? А дали са ги наричали селски пръчки? Почти равностойно на това да обидиш със селски тунинг, някой който си харесва колата.
П.п. На мен Форума много ми харесва.

Полезен, образователен, занимателен и се запознах с много хора, които са приятни и не хулят от злоба. На другите ще кажа: Не си мерете пишките с мен! Нямам такава!