Писна ми!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
los_tigros

Re: Писна ми!!!

Мнениеот los_tigros » Пет 28 яну 2011 9:16

На мен пък ми писна от фейсбука.И си го изтрих.

Имам предвид,че като ти писне от нещо правиш това,което можеш за да го промениш.
-писна ти от тъпи теми-ами не ги четеш
-писна ти от форума-ами не влизаш

Разбирам,че ти се иска да го споделиш и да гледаш как няколко страници колегите те успокояват ама.....Аз пък прочетох тая тема и ми писна от нея.Тъй че спирам ;)

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пет 28 яну 2011 9:22

Много свободно време имате щом шетате из форума ..... :P

Потребителски аватар
elimn
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD 2004

Мнениеот elimn » Пет 28 яну 2011 9:38

Оу, че е ядосан създателя на тази тема... Аз като относително нов потребител на форума си нямам на идея какъв е бил преди. Сигурно болшинството потребители са били специалисти, или малко от малко са отбирали от автомобили. Но.... има и такива, които имат желание да се учат, или са имали зор, а немогат да се справят сами. Заради това се регистрирах. След като ходих на сбирки и на "Морска среща" форума го оприличих точно с тях. Обсъждат се коли, жени, вицове и хиляди неща както във форума. Тук все едно сме на една голяма обща сбирка, но виртуална : vw fen Което е хубаво. Единствената разлика, която улавям е, че на сбирките никой не обижда любимата кола на другия и не се кара с колега. :banghead:
Обръщам се към тези, които плюят труда на колегите. Та това са си техни идеи и като не ги уважавате, не им пишете в темите с лошо! С риск да ме линчуват...Някой обиждал ли е жените ви, че са грозни, прекалено раздути и срам за самите вас а? А дали са ги наричали селски пръчки? Почти равностойно на това да обидиш със селски тунинг, някой който си харесва колата.
П.п. На мен Форума много ми харесва. :обичам ви Полезен, образователен, занимателен и се запознах с много хора, които са приятни и не хулят от злоба. На другите ще кажа: Не си мерете пишките с мен! Нямам такава!

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пет 28 яну 2011 9:46

elimn написа: ....Не си мерете пишките с мен! Нямам такава!

хехехехе

то на-жалкото е, че болшинството от пишконосещите са "мъже" само по орган,
а по душа са си путки без грам извинение !!!!

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пет 28 яну 2011 9:52

зомбитааааааа mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - други”