Откраднати части
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Откраднати части
а коктейл молотов знаеш ли какво е?
- gogomoto_rs
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пробита БЪЛГАРИЯ 

- djofar
- Автомобил: Golf 4 GTI
- Двигател: 1.9TDI ARL 2003
halil1988 написа:Незнам дали е крадеца той, но в тази кола познах 3 неща мои и съм 100% сигурен.
А и да не е крадеца работата на полицията е да ми ги върне защото законен собственик съм аз(за това пред тях съм представил: фактури, касови бележки,даже кутиите им, има и снимков материал където съм ги правил преди да ми разбият колата).
Но както разбирам на полицията не им пука, че сам дал 1000лв до като взема същите части, даже още не съм боядисал капака и вратата.
Ако питате какво ти отркардноха толкоз 1000лв:
преден капак на двигателя, предни тонколони на таблото, копчето за аварийни, решетките на парното, кората заедно тонколоните JBL(само те бяха 140лв и още не съм купил тонколони), акумулатора, въздушния филтър с кутията, моторчето за чистачките,резервната гума, крик , оригиналните унструменти и едно куфарче с инструменти и най гадното беше като разбрах че са ми взели даже и релетата(които се наложи да търся много и излязоха много скъпо).
Сега дано ме разбирате защо съм ходил 10 пъти.
А в тази кола познах капака, тонколоните с кората и копчето на аварийните, може и др. неща да са в този човек но тях няма как да видя.
Забравих да спомена,че така брутално ми бяха изкъртили вратата, че се наложи да я сменям.
Поздрави.
Братле това всичкото са ти го откраднали за една вечер от колата ли

те трябва да са били поне 5 човека или колата ти да е била на безлюдно място та някой така да си работи по обезкостяването по колата обезпокоен и то нощес
-
- Автомобил:
- Двигател:
Всичко е откраднато за една вечер и то пред блока и аз се чудя как никой не е видял.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.anticorruption.bg/index.php?id=864 подаи сигнал за полицая да си го проверят под лупа
няма оправия иначе 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”