Какво толкова ви харесва в София ??
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Re: Какво толкова ви харесва в София ??
scuba написа:![]()
И в София има фрийкове.. е в момента с един по-малко, но все още са милиони

- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Единственото хубаво на София са повечето възможности да си намери работа човек , и по-платена разбира се . По-платена за сметка на всички останали , живеещи извън София . Така , че софиянци да не се оплакват за прииждащите "селяни" , идващи при селяните дето вече са си в София
. На този етап за заплата по-малка от 2000-2500 не бих си мръднал и пръста ... но и при вас са рядкост за жалост !

- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
хулигане, тя те е харесала

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Petrolhead написа:хулигане, тя те е харесала![]()
чак пък да е толкова директна

- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
При нас все още се ядва...и липи си имаме и прави улици.Елате ни вижте....
Модераторите са се напоркали някъде да знаете.Да ходим да ги търсим ,че и ние.....
Да взема да пробвам дали съм прав...Ще псувам държавата ще приканвам към протести и ще пусна линкове към пиратско сайтове съдържание...
хеля се покажат гадовете им СОФИЙСКИ

Модераторите са се напоркали някъде да знаете.Да ходим да ги търсим ,че и ние.....
Да взема да пробвам дали съм прав...Ще псувам държавата ще приканвам към протести и ще пусна линкове към пиратско сайтове съдържание...

Последна промяна от mely на Вто 08 фев 2011 15:38, променено общо 1 път.
Каква поредна форумна драма, и то пак по тази тема.
София е за мен първо това, което е за всеки родния му град - така че няма как да не ми харесва, харесва ми че има история и къде да заведа чужденци, има условия за зимни и летни спортове и туризъм наблизо, има всякакви развлечения и културни събития има парти и то денонощно, бих казал че тук можеш да намериш всичко и то почти през цялото време на денонощието. Освен това мога да видя портрета на прапрапрадядо си в Кметството
.
Варна също много ми харесва, но не я чувствам по същия начин. О ама темате беше за София
София е за мен първо това, което е за всеки родния му град - така че няма как да не ми харесва, харесва ми че има история и къде да заведа чужденци, има условия за зимни и летни спортове и туризъм наблизо, има всякакви развлечения и културни събития има парти и то денонощно, бих казал че тук можеш да намериш всичко и то почти през цялото време на денонощието. Освен това мога да видя портрета на прапрапрадядо си в Кметството

Варна също много ми харесва, но не я чувствам по същия начин. О ама темате беше за София

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
аз пък отидох на село
работя в софията, живея на село летоска, есенеска и част от зимъска
много ми идва напрежението.
обичам да кося и да гледам птичките
дядо ми не виси в кметството, горкият човек, а виси пред 4 етаж на събедната палата
извинете г-н Върбанов, че се включих така мимоходом, но от модула, наложен ми от фашисти /разбирай немци/ не можах днес да взема становище по така наболялата тема

работя в софията, живея на село летоска, есенеска и част от зимъска
много ми идва напрежението.
обичам да кося и да гледам птичките
дядо ми не виси в кметството, горкият човек, а виси пред 4 етаж на събедната палата

извинете г-н Върбанов, че се включих така мимоходом, но от модула, наложен ми от фашисти /разбирай немци/ не можах днес да взема становище по така наболялата тема
Върни се в “ОФФ-Топик - други”