Направление от личен лекар-въпрос
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Направление от личен лекар-въпрос
Значи,бащата отиде малко на санаториум,преди месец си беше пратил всички необходини документи за одобряване-одобриха го,днес е там,обаче не искат да го хоспитализират(направление Номер 7)защото въпросното направление било с давност 1 месец и сега му искат ново от личната лекарка.Утре сутрин ще ида при нея,но въпросът ми е може ли да се прати по факс или мейл във въпросното заведение или само по поща(както баща ми ми нареди)оригинала?(за да не чакам чак в сряда да го пусна)
Re: Направление от личен лекар-въпрос
Колега, сблъсквал съм се със Н7 и мисля че трябва да го пратиш по пощата.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
препоръчано писмо колега
дошло ми е до гуша от тия направления , лични лекари и пощи
последно като ми се наложи да използвам услугите на здравно заведение си платих всичко като поп да не си късам нервите поне

дошло ми е до гуша от тия направления , лични лекари и пощи
последно като ми се наложи да използвам услугите на здравно заведение си платих всичко като поп да не си късам нервите поне

- дзвера
- Автомобил: ford escape
- Двигател:
поща, а по добре куриер 

- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Добре бе то е един принтиран лист,не може ли по факс или мейл бе мамка му
в кой век живеем
,утре ще действам рано рано,че го натътрузили човека с няколко дни да си плати.Благодаря колеги,светкавичните отговори! 

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
iGolf написа:Добре бе то е един принтиран лист,не може ли по факс или мейл бе мамка мув кой век живеем
,утре ще действам рано рано,че го натътрузили човека с няколко дни да си плати.Благодаря колеги,светкавичните отговори!
Здравната каса признава само оригинални документи....а този документ е нераздекна част от докуменрацията по съответната клинична пътека...Листа може да ти изглежда принтиран,но софтуера за формуляра е само от одобрена от НЗОК фирма....Тъпотии колкото си щеш...нали трябва да се храни тлъстият чиновнически апарат,който с влизането в сила на здравното осигуряване нарастна поне 3 пъти...и се състои от сравнително млади и абсолютно непознаващи клиниката личности....чиновници в буквалния смисъл...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”