Става дума, че една приятелка си търси коте, все още малко, за да го отгледа и опитоми, но с изискването да е чисто черно коте. Става дума за 2-3 месечно коте в района на София.
Ако някой може да помогне ще съм благодарен.
Издирвам малко черно коте
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
http://www.bezdom.info
пробвайте тук, доста често има обяви за всякакви животинки със всякакви окраски
едит ; http://www.bezdom.info/index.php?option ... &Itemid=36
има 3 котета отговарящи на условията, само дето обявата е отпреди 9 дена, но си струва човек да пробва
пробвайте тук, доста често има обяви за всякакви животинки със всякакви окраски

едит ; http://www.bezdom.info/index.php?option ... &Itemid=36
има 3 котета отговарящи на условията, само дето обявата е отпреди 9 дена, но си струва човек да пробва
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
Днеска взехме котенце, точно от линка на orgasmatron.
После ветеринар за обезпаразитяване и дано сега момичето да му серадва, ще ми кажат после
.
Но искам да споделя. Котетата са в един двор с къща и наоколо има други къщи. Две майки с доста малки котете. Гледат ги явно едно семейство, в частност една стара жена и дъщеря й.
За мое огромно съжаление разбрахме, че котетата са били повече, но някакъв идиот с въздушна пушка от съседна кооперация ги убива самоцелно. В момента жената гледаше една котка с прекъснат гръбначен стълб, заради същия този идиот нещастен, кото вече е убил няколко котета, а на едната от майките котки е почти извадил едното око, с която тя веже не може да вижда. И на всичко отгоре този изрод явно стреля и по най-малките котета, защото едното черно беше с неестествена рана на крачето.
Случката се развива и продължава да се развива в кооперациите точно зад Пирогов.
Как ми се иска да го набарам тоя да вия човек ли е или изрод в неприлежно тяло.
После ветеринар за обезпаразитяване и дано сега момичето да му серадва, ще ми кажат после

Но искам да споделя. Котетата са в един двор с къща и наоколо има други къщи. Две майки с доста малки котете. Гледат ги явно едно семейство, в частност една стара жена и дъщеря й.
За мое огромно съжаление разбрахме, че котетата са били повече, но някакъв идиот с въздушна пушка от съседна кооперация ги убива самоцелно. В момента жената гледаше една котка с прекъснат гръбначен стълб, заради същия този идиот нещастен, кото вече е убил няколко котета, а на едната от майките котки е почти извадил едното око, с която тя веже не може да вижда. И на всичко отгоре този изрод явно стреля и по най-малките котета, защото едното черно беше с неестествена рана на крачето.
Случката се развива и продължава да се развива в кооперациите точно зад Пирогов.
Как ми се иска да го набарам тоя да вия човек ли е или изрод в неприлежно тяло.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
sebastianz55 написа:Как ми се иска да го набарам тоя да вия човек ли е или изрод в неприлежно тяло.
Колега, не се ядосвай, има всякакви идиоти и малоумници и техния ред ще дойде и никой няма да знае че ги е имало....Аз ако бях някъде там щях да си купя въздушна пушка специално за да стрелям по тоя идиот докато цели котетата, та да види хубаво ли е

- Nadya_
- Автомобил:
- Двигател:
NovobranecGT написа:....Аз ако бях някъде там щях да си купя въздушна пушка специално за да стрелям по тоя идиот докато цели котетата, та да види хубаво ли е
Въздушна ли..?!

...............................
Това не са хора, не!! Това са неизживяни "психо- депресивни личности"...(такава дума май няма..

Днес е котка, утре може и да е човек...имайки в предвид "избодените очи" на животинчето и т.н

Върни се в “ОФФ-Топик - други”