Протест!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Disturbed
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Протест!
Когато в темата за цените на горивата аз предложих да намалим пореблението, вие ме нападнахте че по тоя начин нищо нестава и трябват протести за да се промени нещо. Аз си казах "ОК" може би не съм дорасал за да разбирам тази материя. Сега протеста е факт, аз естествено съм готов да се включа, а вие започвате да измисляте оправдания че няма смисъл. И на всичкото отгоре казвате че няма смисъл от протести, а трябва намаляне на потреблението!
незнам да се смея ли да плача ли

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Пак ще кажа, за мен е недопустимо да протест...ираш към даден продукт, като отиваш и го купуваш!!!
Вашите левчета и стотинки биха притеснили единствено касиерите, собствениците пак ще си ги имат в банковата сметка налице, и няма да им ги дадат на стотинки....
Успех
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
skilidka чопли семки, където искаш. Това изобщо не ме интересува!!!
Ако не ти харесва тук - изхода е Х в горен десен ъгъл на екрана ти
Ако ще ползваш този форум обаче, ще се съобразяваш!
И кой от какви теми бяга?
Тази отключена ли беше?
Изрази ли си мнението?
Да, сега ще заключа, но затова е виновен онзи драскач, който реши да прави стена на срама и последователите му, които решиха да плюят форума, защото не допускал тема за протеста!
И забележете - това се случва в темата за протеста!!!
пп. Лично на мен не ми пречи тази тема да си седи заключена. Който иска да я види и да си прави, каквото реши. Но от повече коментари не мисля, че има нужда!
Айде цък
Ако не ти харесва тук - изхода е Х в горен десен ъгъл на екрана ти

Ако ще ползваш този форум обаче, ще се съобразяваш!
И кой от какви теми бяга?
Тази отключена ли беше?
Изрази ли си мнението?
Да, сега ще заключа, но затова е виновен онзи драскач, който реши да прави стена на срама и последователите му, които решиха да плюят форума, защото не допускал тема за протеста!
И забележете - това се случва в темата за протеста!!!

пп. Лично на мен не ми пречи тази тема да си седи заключена. Който иска да я види и да си прави, каквото реши. Но от повече коментари не мисля, че има нужда!
Айде цък
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Хайде и аз да се изсера в тази тема
Това някой прочете ли го?!!!
А някой освен Хулигана въобще замисли ли се?!
Имам предвид със собственото си малко мозъче, не с огромния колективен разум на стадото!
Я да видим какво цели протеста:
Намаляване стойноста на АКЦИЗА!
Такаааа...
Начи, ша ида аз при бай Пешо-бензинджията и ша му кажа 'Пич, сваляй акциза на твоята бензиностанция, иначе ша докарам 'сичкото народ от мойта маала, да заредим за по 25 стинки!'
АКЦИЗА СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!
Респективно - Министерски Съвет
(викам, да, дано някой вземе, че чуе! И помисли как и къде трябва да е насочен протеста!)
А вие затваряте бензиностанции.
Супер!
Хайде сега, който може да помисли, а за останалите ще го напиша:
Всеки собственик на бензиностанция е ЕСТЕСТВЕН партньор на този протест!!!
Защо?
Ами елементарни сметки, бе пичове!
По-нисък акциз = по-ниска цена = по-високо потребление = по-високи печалби за бензинаджията!
... а вие, като си нямате работа, прецаквайте партньорите си!
А дали сме патриоти и дали мислим за бъдещето?
Ооо, дааа....
Ако държите, ще си сканирам и ще ви пусна да гледате баджа с логото на студентските окупационни стачки през '90 година. За свалянето на Пешо- Танкиста
С моето име на него.
И надпис 'Ръководител III пост'
Това беше товарния портал на МЕИ (сега ТУ-Пловдив)
И когато се разбра, че Петър Младенов ще си подаде оставката (няколко часа, преди да я обяви официално в извънредна емисия в 19часа по телевизията) се събрахме всички в АУЛАТА на университета.
Изневиделица на входа се появява, засмян до уши и с високо вдигнат знак 'виктори' (логото на СДС) ... бившия комсомолски секретар на университета...
Ама... той вече бил говорител на ХХХХ (забравих името на кой функционер на опозиционна тогава политическа сила)
А ако същия плужек имаше малко повечко акъл да се появи, примерно, в аулата на ПУ-то (където никой нямаше да го познава), никой нямаше да го изгони с освирквания, както при нас, ами щяха да го слушат със зяпнала уста
Тааааа... пак и отново!
Извинявай, Групе, че пиша в заключена тема, ама ми писна от 'стадни' мозъци!
Това някой прочете ли го?!!!
hooligans написа:Някой иска да се направи на големец за наша сметка
У Лево!
А някой освен Хулигана въобще замисли ли се?!
Имам предвид със собственото си малко мозъче, не с огромния колективен разум на стадото!
Я да видим какво цели протеста:
Намаляване стойноста на АКЦИЗА!
Такаааа...
Начи, ша ида аз при бай Пешо-бензинджията и ша му кажа 'Пич, сваляй акциза на твоята бензиностанция, иначе ша докарам 'сичкото народ от мойта маала, да заредим за по 25 стинки!'

АКЦИЗА СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!
Респективно - Министерски Съвет
(викам, да, дано някой вземе, че чуе! И помисли как и къде трябва да е насочен протеста!)
А вие затваряте бензиностанции.

Супер!
Хайде сега, който може да помисли, а за останалите ще го напиша:
Всеки собственик на бензиностанция е ЕСТЕСТВЕН партньор на този протест!!!
Защо?
Ами елементарни сметки, бе пичове!
По-нисък акциз = по-ниска цена = по-високо потребление = по-високи печалби за бензинаджията!
... а вие, като си нямате работа, прецаквайте партньорите си!

А дали сме патриоти и дали мислим за бъдещето?
Ооо, дааа....

Ако държите, ще си сканирам и ще ви пусна да гледате баджа с логото на студентските окупационни стачки през '90 година. За свалянето на Пешо- Танкиста
С моето име на него.
И надпис 'Ръководител III пост'
Това беше товарния портал на МЕИ (сега ТУ-Пловдив)
И когато се разбра, че Петър Младенов ще си подаде оставката (няколко часа, преди да я обяви официално в извънредна емисия в 19часа по телевизията) се събрахме всички в АУЛАТА на университета.
Изневиделица на входа се появява, засмян до уши и с високо вдигнат знак 'виктори' (логото на СДС) ... бившия комсомолски секретар на университета...

Ама... той вече бил говорител на ХХХХ (забравих името на кой функционер на опозиционна тогава политическа сила)

А ако същия плужек имаше малко повечко акъл да се появи, примерно, в аулата на ПУ-то (където никой нямаше да го познава), никой нямаше да го изгони с освирквания, както при нас, ами щяха да го слушат със зяпнала уста

Тааааа... пак и отново!
hooligans написа:Някой иска да се направи на големец за наша сметка![]()
У Лево!

Извинявай, Групе, че пиша в заключена тема, ама ми писна от 'стадни' мозъци!

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
също се извинявам, че пиша, но трябва да кажа нещо важно за цените, което може би не знаете
колкото повече се вдига акциза, толкова повече се вдига цената на горивото и пада...печалбата на бензинджията
два примера от практиката на мои клиенти:
1. разликата между доставна и продажна цена на произволно избрано гориво през 1999 година-25%
2. 2010 година-8%
говорим за разлика, а не печалба!
така че това е истината
а темата сами си я прецакахте
приятен ден
колкото повече се вдига акциза, толкова повече се вдига цената на горивото и пада...печалбата на бензинджията
два примера от практиката на мои клиенти:
1. разликата между доставна и продажна цена на произволно избрано гориво през 1999 година-25%
2. 2010 година-8%
говорим за разлика, а не печалба!
така че това е истината
а темата сами си я прецакахте
приятен ден
Върни се в “ОФФ-Топик - други”