Българската полиция

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
rado_thunder
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Българската полиция

Мнениеот rado_thunder » Пон 07 мар 2011 19:27

Колеги длъжен съм да предупредя всички. днес ходих да купувам микробус и собственика ми каза да взема акумулатор че на него нямало. Ходих да гледам машината и на връщане в манастирски ливади ме спряха двама пешаци. Документи за проверка и аз давам, документ за самоличност на пасажера и аз давам. И какво да стане почват какъв е тоя акумулатор на задната седалка и аз казвам мой, от другата ми кола го свалих. А той ААААААА а тоя волан какъв е и аз от колата която продавам на части (същата кола от която съм свалил и акумулатора). Той ми вика отвори багажника и аз ставам и отварям гледа и се пули нещо. Питам го какъв е проблема той имаш ли документи за акумулатора и волана че са твои. Аз казвам ми нямама тоя акумулатор е на 5 години каде да ги пазя. И почва да пита по радиостанцията дали не сме идирвани с брта ми. Връщат му отговор че лицата не са издирвани и ме пита кво правим ся и аз за кое ми за акумулатора. Питам ми какъв в проблема карам го в колата трябваше ми. Той ок щом нямаш документ за него ви задържам. И почвам да се смея дали ми говори сериозно. Той с цялата си наглост стани изчисти седалката отзад и кам 06 РУП-СДВР. Аз не спирам да се смея (кво да правя) и качиха се и кам РПУ-то. Там ни оставиха заедно с клошарите и циганите кадето ги хванали да крадът желязо. Питат ни там полицаите момчета вие за какво сте тука бре и им обясняваме с Брат ми за кво иде реч. Те почват да се смеят (кво да правят) и така 5 часа обяснения и един куп глупости. Та колеги ако прекарвате някаква част в колата акумулатор, глава, волан и каквото и да е гледайте да се обезпечите с някакъв документ. Не че нещо ще направят ама ще ви изгубят времето.

Потребителски аватар
kriso_g
Автомобил: MK4 1.8T
Двигател: AUM

Re: Българската полиция

Мнениеот kriso_g » Пон 07 мар 2011 19:30

:063: :063: :063: :063: :063: :063: :063:
кви са тия неща бе :063: :063: :063: :063:

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Пон 07 мар 2011 19:31

Мишоциии........
Нещо обичайно за родната картинка.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пон 07 мар 2011 20:01

Ехх, да им бяха свалили заплатите както и да е, ще си каже човек криза е! Ма те зимат Иляду лева, и пак се правят на интересни, чудят се от каде да вземат някой лев! И като са разбрали че няма да им дадете са ви загубили времето!
Направо ужасс, всеки изминал ден се ужасявам от това какви животни живеят в тая държава :?

Потребителски аватар
KadROo
Автомобил: VW Vento
Двигател: 1Z 1997

Мнениеот KadROo » Пон 07 мар 2011 20:04

:evil: :evil: :evil: :evil: Не мога а напиша колко много се ядосах ако бях аз щях да вдигна полицията на крака :078:

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Пон 07 мар 2011 20:09

Добре де когато ви откраднат нещо или ви разбият колата ревете че полицията нищо не прави, когато добре или лошо се опитва да си върши работата ревете че ви нарушава правата :roll: Айде ако знаете какво искате напишете го тук и може и да го прочете някой от който зависи нещо да се промени. Или просто си пишете колкото да се намирате на работа или както е модерно да се казва да си чешете клавиатурите :twisted:

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пон 07 мар 2011 20:13

Теодор написа:Добре де когато ви откраднат нещо или ви разбият колата ревете че полицията нищо не прави, когато добре или лошо се опитва да си върши работата ревете че ви нарушава правата :roll: Айде ако знаете какво искате напишете го тук и може и да го прочете някой от който зависи нещо да се промени. Или просто си пишете колкото да се намирате на работа или както е модерно да се казва да си чешете клавиатурите :twisted:

Ами я си представи друга случка! Колегата с акумулатора, не бърза да оправя колата, а го викат в болницата (Да пази господ от такива работи) и са му казали че някой близък се нуждае от помощ и т.н! И тея Шезофреници те спрат и те занимават с глупости, а ти нямаш никаква вина!? И ти загубят времето седиш 5 часа у РПУ-то!? И ще кажеш че това е управдано!? Ай моля ти се! Ако си вършеха работата, щеше да си проличи, нямаше да вървят по улиците като родилки и да им висят Меховете! Нищо лично, но всяко нещо си има граница! :012: !!! Нека не превръщаме темата в спор !!!

Потребителски аватар
vladobo
Автомобил: мерцедес
Двигател:

Мнениеот vladobo » Пон 07 мар 2011 20:20

Теодор написа:Добре де когато ви откраднат нещо или ви разбият колата ревете че полицията нищо не прави, когато добре или лошо се опитва да си върши работата ревете че ви нарушава правата :roll: Айде ако знаете какво искате напишете го тук и може и да го прочете някой от който зависи нещо да се промени. Или просто си пишете колкото да се намирате на работа или както е модерно да се казва да си чешете клавиатурите :twisted:

Колегата е прав.Когато ми разбиха вектричката преди 2 год . и някои беше спрял тъпаците с акумулатора и изкъртен подлакътник и огледало (вътрешно) щеше да е друго а не сега кат отида и ги питам в 2 рпу какво стана по моя случаи , един там да ми казва - абе ти още ли не си ги преживял

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Пон 07 мар 2011 20:26

IceHeart написа:

Ами я си представи друга случка! Колегата с акумулатора, не бърза да оправя колата, а го викат в болницата (Да пази господ от такива работи) и са му казали че някой близък се нуждае от помощ и т.н! И тея Шезофреници те спрат и те занимават с глупости, а ти нямаш никаква вина!? И ти загубят времето седиш 5 часа у РПУ-то!? И ще кажеш че това е управдано!? Ай моля ти се! Ако си вършеха работата, щеше да си проличи, нямаше да вървят по улиците като родилки и да им висят Меховете! Нищо лично, но всяко нещо си има граница! :012: !!! Нека не превръщаме темата в спор !!!

И аз се надявах да не я превръщаме в спор но явно ти е малък житейския опит и никога не си попадал а дано и не попадъш в ситуация да бързаш за болница. На мене ми се е случвало и от Дружба 2 до Пирогов стигнах за няма и 20мин. като почти нямаше светофар да съм минал на зелено и накрая патрулката която ме гони от Граф Игнатиев ме настигна пред входа полицаите ми се скараха защо не съм ги пуснал да ми разчистят пътя а съм рискувал да пресичам само на дълги и клаксон. Явно са усетили за какво става въпрос. Та така колеги не се уливаите с изказванията си за полицията :!:

Потребителски аватар
    Deo88
    Автомобил:
    Двигател:

Мнениеот Deo88 » Пон 07 мар 2011 20:43

Според мен до някъде са си прави полицайте да питат дали са твой акумълаторът и волана . Не виждам смисъл обаче , да си носиш със себе си всички документи за това какво си купувал . Няма да се очудя ако питат някой дали джантите с които кара са негови или са крадени :screwy

Те не хващат тези , които карат дрога и трепят хората по пътя , а се занимават с такива невинни като нас за глупости и се правят на интересни .

Просто си избиват комплексите :beat_butt2

Потребителски аватар
    Varbona
    El Presidente
    Автомобил:
    Двигател:

Мнениеот Varbona » Пон 07 мар 2011 20:48

Човекът предупреждава да си носим документи, едва ли е искал коментари на дейността на полицията.

Потребителски аватар
    vaskoto1
    майстор Падна ли ми!
    Автомобил:
    Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пон 07 мар 2011 21:02

пак ще го напиша-колеги знайте го!
    според конституцията на Република България всеки един неин гражданин е НЕВИНЕН до доказване на противното!
    т.е. в превод: дай документ че не си го откраднал?
    докажи ми че съм го откраднал! или ще ти спукам полицейския задник от съдилища! :evil:
    само тука всеки е по дифолт виновен!
    ще си карам каквото си поискам! ако не можеш да докажеш че съм го откраднал-ще си кротуваш!
    тука куца полицията ни-само отбелязва дейност! работа не се върши никаква! кипи безсмислен труд-оправдаваме си заплатите... :dummy:

Код: Избери всички

Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да й противоречат.

(2) Разпоредбите на Конституцията имат непосредствено действие.

(3) Никой не може да бъде осъден за действие или бездействие, което не е било обявено от закона за престъпление към момента на извършването му.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”