Благодаря на хората от този форум, които ми помогнаха и които имат желание да ми помогнат.
Съвсем скоро всичко ще се нареди, с Божия помощ и с ваша подкрепа!
Не ставаше дума само за наема, и за неплатени сметки. Още останаха.
Странно ми е, че модераторът, който писа последен,не ми пусна първо ЛС, за да ме посъветва как да водя темата, а направо на общата ме отряза. А когато ме обиждаха, не му направи впечатление.
За тези, които искат да знаят кой колко е дал - много ви здраве. Явно вие не сте между тях.
А колко пари са събрани - от хората, откликнали на обявата, 260 лв.
От една бременна приятелка, която днес събираше помощи за мен, въпреки че трябваше да лежи - 77 лв.
С тези пари съм си доплатила наема, и съм си покрила част от сметките.
Освен това също отделих две малки суми за две други майки.
А, и най-маловажното за мамините синчета със скъпите дънки - купувам храна на мен и децата ми!
Ако събера още 200-250, със сигурност ще изплувам от блатото. Който не е в течение на въпроса, може да види първия ми постинг в темата "Казаха ми, че хората тук били добри".
Пожелавам на всички щастие! Който иска, да ме пита каквото реши!
Благодарности
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Re: Благодарности
Дотук с темите!
Този форум не може да помогне на всички нуждаещи се в България.
Клубът не веднъж е заставал зад благотворителни каузи, но изборът коя да се подкрепи е на членовете на клуба.
Пожелавам ви успех!
пп. ще добавя само, че има каузи, за които клуб и форум оказват съдействие, чрез популяризиране - viewforum.php?f=15
Този форум не може да помогне на всички нуждаещи се в България.
Клубът не веднъж е заставал зад благотворителни каузи, но изборът коя да се подкрепи е на членовете на клуба.
Пожелавам ви успех!
пп. ще добавя само, че има каузи, за които клуб и форум оказват съдействие, чрез популяризиране - viewforum.php?f=15
Върни се в “ОФФ-Топик - други”