Вече стана много банално заключването на теми.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Re: Вече стана много банално заключването на теми.

Мнениеот my heart iS iCe » Пон 14 мар 2011 20:04

batmilko написа:старата тема на нов глас
шото е казано - форумът е частна собственост - собственикът определя правилата - те се спазват чрез модовете - на който не му харесва пише в офф-други в друг форум.
те тава е

:да: Пример, когато отидеш на гости, спазваш правилата в къщата която си на гости! Така е при нас, на гости сме!

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пон 14 мар 2011 20:08

много хубаво гости, кат земеш бутилка рикия на администрацията, такова весело става :drinking:

Потребителски аватар
orbital
Автомобил: PASSAT B4
Двигател: 1Z 1996

Мнениеот orbital » Пон 14 мар 2011 20:13

Аз , пък защо ли си мисля че ,форумът е това което е , благодарение на потребителите му и не е хубаво да се гонят по един или друг начин.
batmilko написа:старата тема на нов глас
шото е казано - форумът е частна собственост - собственикът определя правилата - те се спазват чрез модовете - на който не му харесва пише в офф-други в друг форум.
те тава е

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пон 14 мар 2011 20:19

:gives:
бате.. пикаеш с/у вятъра

Потребителски аватар
Pacho B
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pacho B » Пон 14 мар 2011 20:21

Много гадно е това, когато пуснеш една тема , която ти трябва много , ама много и да ти я заключат , защото има такава от преди 2 год. ... Честно казано , и аз съм бил Мод. във доста форуми , ама престараваме се тука?
Btw , по - добре съчетан форум от този не съм виждал досега , както и хората в него ...

Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Мнениеот pe6kata » Пон 14 мар 2011 20:25

зависи от гледната точка- идеята на оф топик е това и сте прави. Не забравяйте, обаче че в крайна сметка е автомобилен форум, при това за дадена марка. Не би ли било странно ако всяко второ мнение примерно да не е свързано дори с автомибили.
Да не звучи грубо, но ако ще се бърбори за примерно кучета, мотори, лов и т.н..... ами има си достатъчно предполагам и такива форуми. Не мисля че е добра идея форума да се универсиализира. Да не забравяме че има само едно нещо което свръзва всичките членове на този форум и това е и идеята му :)

Харесва ми в точно в този вид, смятам че хората които го поддържат си вършат работата перфектно, няма друг такъв форум изобщо като организация и чистота (някой мод може да почерпи за четката :lol: )

Потребителски аватар
Pacho B
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pacho B » Пон 14 мар 2011 20:30

Ха, а ти мислиш , че протеста примерно за цените на горивата нямат връзка с авто - форума ?

Потребителски аватар
drago_tr
Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
Двигател: AFN AVB

Мнениеот drago_tr » Пон 14 мар 2011 20:34

pe6kata написа:зависи от гледната точка- идеята на оф топик е това и сте прави. Не забравяйте, обаче че в крайна сметка е автомобилен форум, при това за дадена марка. Не би ли било странно ако всяко второ мнение примерно да не е свързано дори с автомибили.
Да не звучи грубо, но ако ще се бърбори за примерно кучета, мотори, лов и т.н..... ами има си достатъчно предполагам и такива форуми. Не мисля че е добра идея форума да се универсиализира. Да не забравяме че има само едно нещо което свръзва всичките членове на този форум и това е и идеята му :)

Харесва ми в точно в този вид, смятам че хората които го поддържат си вършат работата перфектно, няма друг такъв форум изобщо като организация и чистота (някой мод може да почерпи за четката :lol: )

Ти не си разбрал нещо колега...ние не говорим за целия форум...ние говорим само за една тема :deal А иначе форума си е ОК...и затова всички сме тук.

А колкото до триенето на темите за протеста на цените на горивата..това си беше истински минус

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 14 мар 2011 20:35

Layer написа:ЗНАМ ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ПИША ТАЯ ТЕМА
Добре

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Пон 14 мар 2011 21:23

Извинявам се на колегата, заключил темата, че пиша :oops:

Има + има -
На някои им харесва, на други не
Не може на всички да се угоди
Да форума е такъв благодарение на потребителите, но и благодарение на правилата, политиката и труда на екипа, който се занимава с него от самото начало (аз не съм в това число).
Наистина не можете да очаквате абсолютно всичко да обхване форума. Все пак си имаме приоритети и не трябва да се размиват нещата. Едва ли някой иска бгмама2
Та живейте си живота и това е ;)

п.с. относно протеста - айде стига вече! :evil:
Точно така! От фирмата с банера ни дадоха по един Туарег, а на мен специално Амарок оти съм темерут и те така.
Сега доволни ли са всички?!

Теми имаше ли? Имаше!
Бяха ли отворени за дискусия? Да!
Зацапаха ли се с екскременти? Да!
Що щете сега?
Идете на кръчма и там на по чашка си лафете за Бойко, Кадафи и международното положение!

Айде, че ми е мерак да си покарам амарока :Mr Green Fun

Върни се в “ОФФ-Топик - други”