Здравейте, колеги! На много близки мои роднини се налага да пребивават за около 25 дни в София от 15-ти март нататък. Трябва да се извършат определен брой медицински процедури в т.нар. "онкодиспансер" - http://nomc-bg.org/ - точното местоположение е в приложената карта.
Издирва се самостоятелна обзаведена квартира, за предпочитане в района или в околните квартали с удобен и бърз обществен транспорт до болницата. Приемам актуална информация и за общежитие на хотелски начала в Студентски град (имаше такъв блок едно време, но сега не знам как стоят нещата).
Очаквам информация в темата, на лични, на joro_kem@abv.bg или на 0899/15 20 55 - Жоро.
Благодаря ви предварително!
търси се квартира в София за около месец
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Re: търси се квартира в София за около месец
благодаря за насочването, batmilko! свързах се с тях, имат свободни стаи за периода. вчера ми се обади по телефона и колегата geleto, на когото също благодаря! той ме насочи към свой близък, от когото също чакам отговор днес. ще пиша за резултата, понеже инфото ще е полезно струва ми се за много хора.
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Re: търси се квартира в София за около месец
С активната помощ на колегата Ангел (Geleto)уредихме квартира в студентски град!
Огромни благодарности!
за тези, на които им се налага да ползват общежитие на хотелски принцип, ето вариантите:
1. в бл. 26 се намира офисът на УНСС за настаняване в общежитие за съжаление нямам телефон за справки
2. в бл. 42Б се намира офисът на СУ за настаняване в общежитие. за справки: 02/868 92 74
Огромни благодарности!

за тези, на които им се налага да ползват общежитие на хотелски принцип, ето вариантите:
1. в бл. 26 се намира офисът на УНСС за настаняване в общежитие за съжаление нямам телефон за справки
2. в бл. 42Б се намира офисът на СУ за настаняване в общежитие. за справки: 02/868 92 74
Върни се в “ОФФ-Топик - други”