Така.
Първата пелена взе да пада. Това са недоразбраните неща от хора, които по някакъв начин са се сблъскали с LR, кой какво и как е обяснил, кой какво и как е разбрал, после преразказал на друг, от другия то стигнало до още 10. Един прибавил едно, друг друго. И ламята вместо стоглава, станала стогъза...

Искам да ви кажа какво НЕ Е LR.
myrshavija, благодаря за мнението! Погледнато през стари очила 10-ти диоптер сигурно и на мен няма да ми харесат пирамидите. А какво ще кажеш за графите? Те харесват ли ти?
За да разведрим малко обстановката, ще разкажа един виц:
Крал си имал много умен съветник, до който се допитвал за всичко. Съветника отговарял все по един и същи начин на каквото и да се случело:
- Да, това е добре. Много добре дори!
Един ден царят излязъл на лов. По време на лова обаче си откъснал върха на кутрето на дясната ръка. Видял това съветника и казал:
- Да това е добре.
Ядосал се царя - какво му е доброто, че си е загубил част от пръста. По негова заповед затворили съветника в кралското подземие. След известно време кралят яздел в покрайнините на кралството. Без да се усети, навлязъл в територията на човекоядно племе. Усетили го те, хванали го и се приготвили да го готвят. Един от туземците обаче видял, че на краля му липсва част от пръста, а те имали поверие да не ядат хора, на които им липсвали части от тялото. И пуснали краля. Бързо той се върнал в двореца, бързо накарал стражата да извади съветника от подземието.
- Ти позна! - викнал кралят. - Наистина това, че си загубих върха на пръста се оказа в моя полза. Съжалявам, че те затворих в подземието!
- Да, това също беше добре. - отговорил замислено съветника.
- Е кое му беше доброто, че престоя толко време в подземието? - попитал краля.
- Ако бях дошъл с Вас, Ваше Величество, мен щяха да ме изядат. - отговорил съветника.
Какъв е извода?
Едва 10% от всичко, което ви заобикаля и се случва са обективните факти, останалото е вашето ОТНОШЕНИЕ към случващото се.