Изгубих си документитe-Намерени!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Dizel_fen
Автомобил:
Двигател:

Re: Изгубих си документите-Какво да правя?

Мнениеот Dizel_fen » Съб 19 мар 2011 7:01

Благодаря за подкрепата-за мен винаги семейството е било на първо място,а това за двата акта е по моя вина наистина.Лошото е че се случва със загубата на документи :banghead: .Искам да платя електроният фиш в срок до две седмици-така глобата е 70%-140 лв,не 200.Ама затова в банката ще ми искат лична карта scare ,а тя е изгубена(открадната)Няколко пъти ходя в полицията и ЕСГРАОН ,от там ме съветват да изчакам поне до понеделник-защото ги намирали и предавали там.Полицая ми говори как ще ме е яд като си подам докуменнтите за лична карта и след 2 часа да ми ги върнат!При въпрос ако някой изтегли кредит на мое име-те казаха да оставя тази работа на тях,поемали ангажимент направо да е.ат ма..та на банката :bowdown !

Иначе всички институции се държаха много любезно и обещаха да съдействат да стане всичко бързо! Явно малко са понастъпили системата-не е както преди! Гледат те като златната кокошка-малко ли пари ще им снеса!

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Съб 19 мар 2011 7:24

обяви ги за изгубени и почакай малко без документи :)
аз като изгубих ей така като тебе всичко точно подадох заявление за нови документи и ми звъннаха от полицията
интересното е че документите били при тях от няколко дни ама чак сега някой се сетил да ми звънне :lol:
и 200 кинта назад за нови

Потребителски аватар
Dizel_fen
Автомобил:
Двигател:

Re: Изгубих си документите-Намерени!

Мнениеот Dizel_fen » Пон 21 мар 2011 7:32

Здравейте колеги! След много перипетии документите ми се намериха цели-непокътнати!Аз паркирам колата до едина автомивка пред блока.Като съм влизал в колата те са паднали,шефа на автомивката ги е намерил, и ги е прибрал. Вчера дойде при мен и ми ги връчи лично,като ми издърпа ушите и ми тегли едно конско :oops: .Човека се оказа много свестен и каза ,че ако съм му син ,щял и шамари да ми дръпне. Аз много се зарадвах ,все пак ми спести много мъки :bowdown ! Опитах се да му дам 20 лева но той ме погледна лошо и пак спомена за шамари!Помислих да му взема нещо(тои кара ауди а6 2.5 тди),и му купих перфектни стелки ,реплика на оригиналните с емблема на ауди върху тях! Дано съм направил правилният избор щото като му ги давах той се усмихна и веднага ги сложи на колата,а старите приличаха на партенки :Mr Green Fun ! Това е-Сагата приключи :Mr Green Fun

boi4eto
Автомобил:
Двигател:

Re: Изгубих си документитe-Намерени!

Мнениеот boi4eto » Пон 21 мар 2011 8:01

Браво колега , радвам се за теб и за това, че има още хора в тази наша държава!
Като знам как и аз ги нося в якето , примерно и как може да паднат настръхвам scare. Бъдете внимателни за да не ви боли главата :да:

Потребителски аватар
Syncro
Автомобил: Passat 1.8T
Двигател: ANB 1999
Контакти:

Мнениеот Syncro » Пон 21 мар 2011 9:38

Syncro написа:Върни се и обиколи всички магазини, будки и подобни наоколо да питаш. Ако някой ги е намерил е твърде вероятно да ги е дал на най-близката магазинерка.

Разправям аз, ама кой да ме чуе...
Радвам се, че всичко си е дошло на мястото

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пон 21 мар 2011 10:05

Много се радвам, че документите са намерени и черната седмица за теб е приключила. Сега карай и по-внимателно, за да няма и повече глоби. :beer

Потребителски аватар
zloby3400
Автомобил: Golf III
Двигател: AEK 1996
Контакти:

Мнениеот zloby3400 » Пон 21 мар 2011 10:21

И забрави за Австралия.

Потребителски аватар
Dizel_fen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dizel_fen » Пон 21 мар 2011 15:00

Днес ходих платих и глобата 140 лв :banghead: .Яко олекнах! До заплата=боб,леща,ориз.А свинското и кебапчетата да ядат там в КАТ, да им преседне дано mhihi !

Потребителски аватар
break
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот break » Пон 21 мар 2011 15:12

Dizel_fen написа:да им преседне дано mhihi !

Чул те господ

Върни се в “ОФФ-Топик - други”