Кубински пури.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Кубински пури.
най-добре недей да отваряш кутията, ако си я отворил трябва да ги сложиш в хумидор. ако можеш продай цялата кутия, щото този дето разбира и има парите, няма да купува на бройка, освен ако не са в хумидор.
-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
mitakathvp написа:Layer последните коментари са си типично български не се пали.Иначе ще им излезе късмета на тия пури за всеки влак си има пътници
Хем питаш, хем отговор не чакаш!
И айде сега нали сме типично българи темата да се заключи, понеже категорично противоречи на правилата на форума, тъй като се обсъжда извършването на престъпление - продажба
На тютюневи изделия без бандерол. Пурите са ти ги подарили за лична консумация - така че дерзай и пуши. Другото е контрабанда. Очаквам пуристите да заключат.
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Олеле къде отидохме, контра-банда било
Аз мисля, че тези които се продават за 150 лв - 3 броя, няма как да сме сигурни какви са, докато на колегата Layer мисля че може да се има доверие, особено тук в този форум и цена от 35 - 40 лв. е добра, според мен. Пурата е скъпо нещо. И нека не се опитваме да разберем как се е сдобил с тях човека - подарили ли са му ги, купил ли ги е и е решил да ги продаде, поради някаква причина или нещо трето - това няма значение. За нас българите е нормално да задаваме тези въпроси, но не би трябвало. Някой ще си каже - ето той ги е купил за $2 а ги продава за $30, но аз ако съм пушач на пури нали веднага ще разбера и ще позная пурата, така че нека не сме такива вече

Аз мисля, че тези които се продават за 150 лв - 3 броя, няма как да сме сигурни какви са, докато на колегата Layer мисля че може да се има доверие, особено тук в този форум и цена от 35 - 40 лв. е добра, според мен. Пурата е скъпо нещо. И нека не се опитваме да разберем как се е сдобил с тях човека - подарили ли са му ги, купил ли ги е и е решил да ги продаде, поради някаква причина или нещо трето - това няма значение. За нас българите е нормално да задаваме тези въпроси, но не би трябвало. Някой ще си каже - ето той ги е купил за $2 а ги продава за $30, но аз ако съм пушач на пури нали веднага ще разбера и ще позная пурата, така че нека не сме такива вече

- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
положението се изясни, следва обява евентуално
edit by group®:
edit by group®:
Layer написа:Дай да напишем ,че пурите са продадени.
За да не получавам повече ЛС.
Ако някой го интересува --- за 800 лв кутията.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”