До колегите, които пускат теми за измамници

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
interface
Автомобил:
Двигател:

Re: До колегите, които пускат теми за измамници

Мнениеот interface » Съб 09 апр 2011 21:21

pe6kata написа:и защо въобще влизаш в този форум?! И преди да ме питаш и аз какъв съм, ще ти кажа- никакъв, редови потребител...
Отношението ти е крайно неуважително без значение дали към модератор или ... и определено дразнещо. Един приятелски съвет, ако искаш да останеш, си преосмисли поведението, ако не - живи и здрави :да:

Виж сега,заради такива спамъри като теб този форум вече не е това ,което беше.Кажи ми честно ,кой те духа сега-та се клатиш?

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Съб 09 апр 2011 21:22

Абе, голема работа станала. Ако всеки тръгне да пуска теми за това че някой не си е издържал на думата да му прати снимка в срок на нещо си, или да му пази нещо си до датата Х, на кво ще заприлича тука. Големи хора сме се събрали на лапета да се правим.
Аз ако трябва да се оплаквам, трябваше да съм пуснал поне 5 теми да обрисувам няколко агента. Да ама не. Кво ми е виновен човек дето продава нещо и твърди че е като ново, и аз го взимам без да искам снимка примерно. Трябва ли да рева че на един човек му беше студено 2 седмици да вземе да извади едни пластмаси от колата си, а аз седя и чакам да ми ги снима да ги видя. И след това ги продаде на друг.
Няма да е зле да се постегнете малко и да пазите поведение като продавате нещо, щото и вашия ред ще дойде. И тогава тия теми ще станат само черен спомен.
Някой си поръча нещо, отиде да го види, не му хареса и го върне. Да, ама го накарат да плати куриера. Голяма работа, дал е 10 лв за куриер. Другия път ще иска подробни снимки и няма да плаща разходите.
Уважавам темата за коректните продавачи/купувачи и редовно попълвам имена на колеги който са го заслужили с отношението си.

interface
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот interface » Съб 09 апр 2011 21:23

Pichaga написа:
interface написа:
К.Одаджийски написа:
interface написа:Мислиш ли,че точно ти си човека,на който ще давам обяснения?

В предишния си пост обвиняваш модераторите в различен аршин, модератор иска да знае за какво става въпрос и да се вземат евентуални мерки, ти се дървиш безпричинно :screwy

Офф а ти пиленце като какъв се явяваш?

вече получи едно предупреждение
следващото ТЪПО мнение не по темата ще доведе до присъединяването ти към твоя приятел!
Това сам да се набутваш между шамарите е вид мазохизъм :?

Плашиш ме,моля те-недей.Да не би мненията на К.Одаджийски и Pe6kata да са по темата.Или имаш някакъв проблем с мен?

Последна промяна от group® на Съб 09 апр 2011 21:28, променено общо 2 пъти.
Причина: аз имам! Наложен е БАН на потребителя interface за дублиран акаунт. Няма нужда да му отговаряте!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”