В никакъв случай в токуда!!!!!!!!!!!!!
миналата година заведох детето - не бях взела направление от личния лекар и си платих - обслужване, метани, направо останах учудена. Контролен преглед след шест месеца. Този път отиваме с талон - все пак е дете и има право на талон от касата.
Точно обратното - същата лекарка за минута и половина ни изшитка от кабинета си. Практически даже не й направи и преглед. Повече в Токуда - НЕ. Значи докато им плащаш кеш - те гледат като писано яйце. когато обаче си взимат парите от здравната каса - си боклук
И най-ме е яд, че е за дете. Ако беше за мен - карай да върви. Но тук става въпрос за зрението на дете. И това ми били доктори. Хипократова клетва ли - дрънки. И за да не съм голословна - докторката се казва Лиляна Димитрова Може и да има там някои читави доктори, ама не и тая.
Aneto, не съм съгласна изобщо. Тук явно проблемът е в това , че сте били в кабинета минута и половина, а не в прегледа. Явно не сте много наясно, че принципно първият преглед е трудният и важният. След това са само консултации и те не траят 1 час, а точно по няколко минути, колкото лекарят да провери състоянието на пациента.
Според мен причината не е точна. !
ПС: и ако си мислите , че в някоя друга болница ще ви направят консултация за 1 час- НЕ
Аз съм доволна от др. Л. ДИмитрова