Здравейте, имам мотопед Пиаджо Чао (с педали) и ремъка който предава движението от двигателя към задната гума е за смяна. От къде бих могъл да си купя нов? На ремъка пише PIAGGIO 102905/11
Рових из нета, но не открих информация.
Ако имате опит с тези моторетки или знаете някой магазин или сервиз за разни подобни, ще съм благодарен да ме насочите.
Аз съм от София, но няма проблем и от друг град да го взема, само да има.
Мерси!
От къде да си купя ремък за Пиаджо Чао?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: От къде да си купя ремък за Пиаджо Чао?
santo_trafficante написа:....
търсете Кака Пена
тц тц тц .. лоши хорааа

Абе, май имаше едни от тези с педалите (дали за Чао или друго), които перфектно се куплираха с ремъци от ССМ частите/ да, да, от косачки някакви/. Свали го, иди до магазин за селскостопански части и попремерете размерите, виж, излязло нещо с подобен размер...
Това го направихме на един дядо на педалетката, защото имахме ремъци няколко и единят взе та пасна и дядката си кара поне две лета, докато моторчето се пресели във Валхалла.
Това го направихме на един дядо на педалетката, защото имахме ремъци няколко и единят взе та пасна и дядката си кара поне две лета, докато моторчето се пресели във Валхалла.
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sam_boha написа:Абе, май имаше едни от тези с педалите (дали за Чао или друго), които перфектно се куплираха с ремъци от ССМ частите/ да, да, от косачки някакви/. Свали го, иди до магазин за селскостопански части и попремерете размерите, виж, излязло нещо с подобен размер...
сега .. това са глупости колега .. като пасне размера и всичко е О.к. .. така ли ???

Това е най-добрият вариант. Просто споделих какво може друго. Ако е за дядо на село, за какво ми е кевларът, братко.
- KARMANN
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси, в края на седмицата ще търся.
- BigTo
- Автомобил:
- Двигател:
До шоурума на Фиат е шоурума на Piagio(ако не се пише така ме извинете), ако не се лъжа. Адреса е бул. Христофор Колумб 43.
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Дай размера на ремъка, да видя дали мога да помогна
- KARMANN
- Автомобил:
- Двигател:
На ремъка пише това PIAGGIO 102905/11 и другия надпис е 20081.
Рових в скутерфорум.бг и там има тема за добър магазин за моточасти на улица Нишава. Незнам още кога ще са ми почивните дни, но като се освободя ще отида със стария ремък.
Купих един ремък за автомобил, който външно изглеждаше като търсения от мен, на ремъка пише BOSCH 7690 AVX 10 X 965 La 250, сложих го и моторетката върви. Незнам колко ще издържи с този ремък, така че бих си взел такъв, какъвто е нужен.
Мерси за отделеното време!
Рових в скутерфорум.бг и там има тема за добър магазин за моточасти на улица Нишава. Незнам още кога ще са ми почивните дни, но като се освободя ще отида със стария ремък.
Купих един ремък за автомобил, който външно изглеждаше като търсения от мен, на ремъка пише BOSCH 7690 AVX 10 X 965 La 250, сложих го и моторетката върви. Незнам колко ще издържи с този ремък, така че бих си взел такъв, какъвто е нужен.
Мерси за отделеното време!
Не се очудвай, ако си изкара няколко сезона. Аз по-горе писах , но ... абе става, като за закрепване
Временните неща си остават вечн, нали знаеш?!

Временните неща си остават вечн, нали знаеш?!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”