Ebay.de
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ebay.de
Някой който е пазарувал от германския ebay може ли да ми даде повече информация за въпросния "Überweisung", т.е банковия превод към германска сметка? Най-вече, колко струва този превод?
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ebay.de
За всяка банка е различно,но по европейските закони,той си плаща неговата банка,а ти твоята
аз скоро платих 40 кинта
аз скоро платих 40 кинта

- No Limit Performance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Всяка банка си определя сама комисионната , която трябва да заплатиш за дадена траназкция.
Всичко зависи от няколко фактора:
- сума
- държава
- срок за получаване на парите
Ако искаш пиши ми на скайп NoLimit-Bg и ще ти обясня как да си свършиш работата
Поздрави,
Ачо @ No Limit Performance
Всичко зависи от няколко фактора:
- сума
- държава
- срок за получаване на парите
Ако искаш пиши ми на скайп NoLimit-Bg и ще ти обясня как да си свършиш работата

Поздрави,
Ачо @ No Limit Performance
Не плащай по банков път, да не береш после ядове. Говоря ти от личен опит. Отделно дето се набутваш с банкови такси. Парите ти не са zащитени така. Само с Paypal.
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
ALESYZ написа:Не плащай по банков път, да не береш после ядове. Говоря ти от личен опит. Отделно дето се набутваш с банкови такси. Парите ти не са zащитени така. Само с Paypal.
В немския ebay повечето частиници приемат само юберваизунг, там все още за съжаление е доста не-популярен пeiпал-а
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
paypal е система на ebay, така че не приемат е невъзможно. досега от ebay.de не се е случвало да не мога да платя през paypal с MasterCard
- PabloEscobar
- Автомобил: BMW E91
- Двигател: M57D30O2
Aprilia написа:ALESYZ написа:Не плащай по банков път, да не береш после ядове. Говоря ти от личен опит. Отделно дето се набутваш с банкови такси. Парите ти не са zащитени така. Само с Paypal.
В немския ebay повечето частиници приемат само юберваизунг, там все още за съжаление е доста не-популярен пeiпал-а
Като има такси така ще бъде

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
PabloEscobar написа:Aprilia написа:ALESYZ написа:Не плащай по банков път, да не береш после ядове. Говоря ти от личен опит. Отделно дето се набутваш с банкови такси. Парите ти не са zащитени така. Само с Paypal.
Като има такси така ще бъдеБанковия превод е безплатен

- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
maxpayne написа:PabloEscobar написа:Aprilia написа:ALESYZ написа:Не плащай по банков път, да не береш после ядове. Говоря ти от личен опит. Отделно дето се набутваш с банкови такси. Парите ти не са zащитени така. Само с Paypal.
Като има такси така ще бъдеБанковия превод е безплатен
Доообре, той нека ти мине превода през 1 междинна банка кореспондент, пък после искам да видя как ти е безплатен. Уви, нещо с наредба 2560 от 2001 на ЕС нещо не се получи както трябва на практика.
Както виждаш в местожителството на колега пише nurnberg, сигурно е имал предвид че превода Германия-Германия е безплатен, не БГ-Германия. Все пак швабите са помислили на тях да им е безплатно, не на теб

- PabloEscobar
- Автомобил: BMW E91
- Двигател: M57D30O2
Колега, когато имаш немско конто ще разбереш кога е безплатен
Това, че в България вземат такси за всичко с друг въпрос. Ставаше дума, че повечето частници избират единствено банков превод като начин за плащане, защото чрез наложен платеж получаваш парите до 2-3 седмици, а пейпал взема процент от парите ти.
Надявам се ме разбра

Надявам се ме разбра

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Аз боб не хвърлям да ми се даде какво той е имал предвид, в темата става дума за плащане от бг към де. Апропо до сравнително скоро повечето продавачи на сравнително скъпи неща (разбирай над 100 паунда) от английският и американският ибей обикновено искаха verified и confirmed адрес. Уви, второто беше невъзможно за България на онзи етап, съответно продавача искаше задължително банков превод, красота:-)
Върни се в “ОФФ-Топик - други”