Заплаха - правилно ли го разбирам?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
BECK0
Автомобил: VW Passat B7
Двигател:

Заплаха - правилно ли го разбирам?

Мнениеот BECK0 » Пон 04 юли 2011 9:28

Здравейте,
днеска ми се наложи да подам молба в УНСС за допускане до държавен изпит.
Нищо ново под слънцето, секретарката на катедрата отново беше станала с Д-то на горе и ситуацията е следната:
Влизам в 9 без 3, тя ми казва ела в работното време (9часа).. добре излязох. В унсс има часовник, който показва 9:01 - влизам, казва ми ела след 3 мин, не сме започнали още работното ни време (а и аз закъснявам за работа), викам ако обичате дайте ми молбата (едно лисче) да попълня и да не ви занимавам повече.. тя ми викя добре, само гледай да направиш някой грешка (2-3 пъти го каза заплашително - само ми направи грешка и гледай тогава..) Казах и само да се държи на ниво без заплахи. Дадох и молбата всичко е ОК и я гледам, че ми написа голям удивителен с червен химикал (на другите колеги, които подаваха няма такъв знак).
Питам аз: Какво би трябвало да означава този удивителен?
Отговора е: Ще разбереш на държавния изпит :screwy

Дали не е време да събера една подписка срещу тази госпожа, защото всеки е пропищял от нея, и да викна направо господари на Ефира да поискат моята молба и на другите да видим как може да си позволява на официален документ да си драска удивителни значета..

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Re: Заплаха - правилно ли го разбирам?

Мнениеот lion_heart002 » Пон 04 юли 2011 9:34

Действай,такива само така ще се научат!

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Пон 04 юли 2011 9:39

Егати темата, днес пък един в рейса ме погледна лошо, според теб това какво означава?

Секретарката няма нищо общо с държавния изпит. Нито тегленето на въпросите зависи от нея, нито проверката на работата ти. Най-вероятно си е отбелязала да те провери внимателно дали можеш да бъдеш допуснат до изпит - дали си взел всички изпити, дали си върнал всички книги в библиотеката (да, в УНСС е условие и това:-) и т.н. Това наистина е много малоумен университет и стават чудеса там mhihi , ама чак да си създава проблеми заради теб - едва ли.

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Пон 04 юли 2011 9:45

Аман от недоебляци в тая държава,поредната "служителка" с неясно за нея работно време.Да те успокоя, че не са само в УНСС.Имам чувството че не им се работи това и го правят насила.Викай господарите и това е! :да:

eddyman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eddyman » Пон 04 юли 2011 9:53

Аз като завърших бакалавър сериозно мислех да влезна при лелките в катедра финанси с една огнехвъргачка и да раздам правосъдие. Един път не са се държали нормално колкото и да си старателен и да опитваш всичко да ти е на 6. Като си взимах дипломата ми хвърлиха два кашона и ме накараха да ровя и да си я търся :screwy Едва ли обаче може да ти направи гадно, просто е искала да се направи на важна все едно че зависи нещо от нея.

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Пон 04 юли 2011 10:02

Добре бе защо все на вас се слувча мама му стара... На мен никой не ми се държи арогантно и невъзпитано да не говорим заплашително.
Държа се културно и прилично и всички ми отговарят подобаващо :)

Наскоро някакъв продавач ми се държа доста арогантно по телефона във връзка с един гаранционен апарат оставен в магазина му. Когато отидох на място да обобщим нещата изведнъж проблема се реши от самосебе си, а се държах изключително прилично :)

Както обичам да казвам: С добра дума и кози крак се стига по-далеч от колкото само с кози крак mhihi

ПП
Ако трябва да съм сериозен... Не бих позволил да ми държат такъв тон колега. Бих направил скандала още на място.

Последна промяна от groznika на Пон 04 юли 2011 10:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Пон 04 юли 2011 10:16

Чичи теб като те види някой няма как да НЕ се държи мило и възпитано,докато колегата също е бил любезен ,но не колкото секретарката :да:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 04 юли 2011 10:48

Жалко че махнаха казармата mhihi Там се учиш да се оправяш сам без да се оплакваш mhihi

Потребителски аватар
BECK0
Автомобил: VW Passat B7
Двигател:

Мнениеот BECK0 » Пон 04 юли 2011 10:48

Както всичко колеги от университета споделят мнението ми, с нея колкото и любезно да се държи човек, тя винаги вика.. който не е допрял до нея, то не знае .. :)

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Пон 04 юли 2011 11:06

groznika написа:Добре бе защо все на вас се слувча мама му стара... На мен никой не ми се държи арогантно и невъзпитано да не говорим заплашително.
Държа се културно и прилично и всички ми отговарят подобаващо :)

Наскоро някакъв продавач ми се държа доста арогантно по телефона във връзка с един гаранционен апарат оставен в магазина му. Когато отидох на място да обобщим нещата изведнъж проблема се реши от самосебе си, а се държах изключително прилично :)

Както обичам да казвам: С добра дума и кози крак се стига по-далеч от колкото само с кози крак mhihi

ПП
Ако трябва да съм сериозен... Не бих позволил да ми държат такъв тон колега. Бих направил скандала още на място.

И аз така ...много са любезни хората с мен и аз с тях .Ама сигурно не е заради килата и ръста ,а щот съм убавец.Иначе наистина по телефона са мнооооого нахъсани.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 04 юли 2011 11:25

santo_trafficante написа:Жалко че махнаха казармата mhihi Там се учиш да се оправяш сам без да се оплакваш mhihi

Еле па как обичахме там вишугите mhihi

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Пон 04 юли 2011 15:07

айде

Върни се в “ОФФ-Топик - други”