Автокъща факт

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Автокъща факт

Мнениеот velinsl » Пон 11 юли 2011 20:15

Някой има ли впечатления от тази автокъща в "Овча купел" в София
http://www.bgmaps.com/map/sofia
http://autofakt.mobile.bg/ ?
Що за стока е?

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Re: Автокъща факт

Мнениеот escrime » Вто 12 юли 2011 8:21

Линка ти от BGmaps е сбъркан. ;)

Покрай тая автокъща съм минавал няколко пъти, но никога не съм се зазяпвал вътре. Кажи какво си харесал.

Потребителски аватар
tdi fen
Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
Двигател: TDI AGR

Мнениеот tdi fen » Вто 12 юли 2011 9:08

шарлатанска както всички други
п.п салона на октавията изглежда доста запазен на пръв поглед и трябват нови емблеми :Mr Green Fun струват 32лв/бр а акумулатора е е много малък за този двг

Последна промяна от tdi fen на Вто 12 юли 2011 9:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Бързият
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Бързият » Вто 12 юли 2011 9:12

Ако се интересуваш от определена кола е глупаво да търсиш мнение за авто къщата като цяло. Навсякъде си има коли и коли, ходи, виж и т.н.

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Вто 12 юли 2011 9:53

Бързият написа:Ако се интересуваш от определена кола е глупаво да търсиш мнение за авто къщата като цяло. Навсякъде си има коли и коли, ходи, виж и т.н.

И аз това мислех да му напиша, ама после се замислих, може човека да пита от гледна точка дали са коректни с документите и бумагите около покупката или са от типа продава и ако има проблем се покрива като бит педера** :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:
Двигател: AMX

Мнениеот Cee » Вто 12 юли 2011 11:08

Ходи до bomiauto ... страшен пич е! И сигурно едиственият човек дето като внесе кола
идва при мене и купува части за камара пари и следтова я слага отпред за продаване!
Имам и други много познати доволни от него (:

Потребителски аватар
tdi fen
Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
Двигател: TDI AGR

Мнениеот tdi fen » Вто 12 юли 2011 11:49

Cee написа:Ходи до bomiauto ... страшен пич е! И сигурно едиственият човек дето като внесе кола
идва при мене и купува части за камара пари и следтова я слага отпред за продаване!
е той е пич ама защо ги връща километражите,сигурно за да е конкретен на грубиянските му колеги

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Вто 12 юли 2011 12:13

tdi fen написа:
Cee написа:Ходи до bomiauto ... страшен пич е! И сигурно едиственият човек дето като внесе кола
е той е пич ама защо ги връща километражите,сигурно за да е конкретен на грубиянските му колеги

Защото българите (а май като цяло хората) обичат да бъдат лъгани, идва гледа кола на 270 000км ама тя свети, подържана в официален сервиз всички книжки документи, истинска кола и един нормален пробег за кола от бизнес класа на 5 години и седи българския "бузнекмен" дето иска бмв 535д за 20к лева и ти вика "въй таз на много километри бе" дай неко друга mhihi Как да продаваш после, като я купиш в Европа на 100 000км и дадеш истински пари за същата кола (поне 5-6к евро отгоре) и идва същия баш бизнесмен и ти вика, ама тя връщана и глей колко пари и искаш mhihi
Угодия няма :bishop

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Вто 12 юли 2011 12:47

Aprilia написа:
tdi fen написа:

Защото българите (а май като цяло хората) обичат да бъдат лъгани, идва гледа кола на 270 000км ама тя свети, подържана в официален сервиз всички книжки документи, истинска кола и един нормален пробег за кола от бизнес класа на 5 години и седи българския "бузнекмен" дето иска бмв 535д за 20к лева и ти вика "въй таз на много километри бе" дай неко друга mhihi Как да продаваш после, като я купиш в Европа на 100 000км и дадеш истински пари за същата кола (поне 5-6к евро отгоре) и идва същия баш бизнесмен и ти вика, ама тя връщана и глей колко пари и искаш mhihi
Угодия няма :bishop

той като му отбира главата на купувача ще ти оцени последната, за която си дал 5-6 к отгоре. Доскоро търсих кола и хубавите отлитаха най-късно на следващия ден след пускането на обявата, доста изтървах така, защото нямам време да хукна на момента на публикуване на обявата...
Хич с нищо не мога да ги оправдая, те да са на 270 000 добре, ама те ги карат на 400 тук минимум и не искат да мръднат и 300 лв в цената. Еми да си ги карат, аз на един преди повече от месец му предложих като я оправи да работи на 4 цилиндъра, а не на 3, ще му дам 6300 вместо 6900, той не пожела. Искаше 6900 твърдо за кола, която работи на 3 цилндъра докато не стигне 90 градуса... И с цялата си наглост /беше запазена на вид/ ми казва- проверя я по рамата, аз съм я проверявал и е на тези километри /180000/- не вярваше, че ще я проверя... ама аз я проверих и беше на 250000 през 2008 година. Въпреки това щях да я взема ако оправи проблема с работата на 3 цил /било от кондеза ръйш ли/, а вече мина и повече от месец и си подновява постоянно обявата. Бях готов да дам до 8 бона за кола около 2000 година, ама нямаше кой да ми ги вземе. Накрая си купих кола от човек, с немит двигател от 5 год.
99% от джамбазите са бахти наглите измамници.

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Вто 12 юли 2011 12:48

Айде научи се вече къде да си пускаш темите :evil:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”