Някой има ли впечатления от тази автокъща в "Овча купел" в София
http://www.bgmaps.com/map/sofia
http://autofakt.mobile.bg/ ?
Що за стока е?
Автокъща факт
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Re: Автокъща факт
Линка ти от BGmaps е сбъркан. 
Покрай тая автокъща съм минавал няколко пъти, но никога не съм се зазяпвал вътре. Кажи какво си харесал.

Покрай тая автокъща съм минавал няколко пъти, но никога не съм се зазяпвал вътре. Кажи какво си харесал.
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
шарлатанска както всички други
п.п салона на октавията изглежда доста запазен на пръв поглед и трябват нови емблеми
струват 32лв/бр а акумулатора е е много малък за този двг
п.п салона на октавията изглежда доста запазен на пръв поглед и трябват нови емблеми

Последна промяна от tdi fen на Вто 12 юли 2011 9:14, променено общо 1 път.
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Ако се интересуваш от определена кола е глупаво да търсиш мнение за авто къщата като цяло. Навсякъде си има коли и коли, ходи, виж и т.н.
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Бързият написа:Ако се интересуваш от определена кола е глупаво да търсиш мнение за авто къщата като цяло. Навсякъде си има коли и коли, ходи, виж и т.н.
И аз това мислех да му напиша, ама после се замислих, може човека да пита от гледна точка дали са коректни с документите и бумагите около покупката или са от типа продава и ако има проблем се покрива като бит педера**

- Cee
- Автомобил:
- Двигател: AMX
Ходи до bomiauto ... страшен пич е! И сигурно едиственият човек дето като внесе кола
идва при мене и купува части за камара пари и следтова я слага отпред за продаване!
Имам и други много познати доволни от него (:
идва при мене и купува части за камара пари и следтова я слага отпред за продаване!
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
е той е пич ама защо ги връща километражите,сигурно за да е конкретен на грубиянските му колегиCee написа:Ходи до bomiauto ... страшен пич е! И сигурно едиственият човек дето като внесе кола
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
tdi fen написа:е той е пич ама защо ги връща километражите,сигурно за да е конкретен на грубиянските му колегиCee написа:Ходи до bomiauto ... страшен пич е! И сигурно едиственият човек дето като внесе кола
Защото българите (а май като цяло хората) обичат да бъдат лъгани, идва гледа кола на 270 000км ама тя свети, подържана в официален сервиз всички книжки документи, истинска кола и един нормален пробег за кола от бизнес класа на 5 години и седи българския "бузнекмен" дето иска бмв 535д за 20к лева и ти вика "въй таз на много километри бе" дай неко друга

Угодия няма

Aprilia написа:tdi fen написа:е той е пич ама защо ги връща километражите,сигурно за да е конкретен на грубиянските му колегиCee написа:Ходи до bomiauto ... страшен пич е! И сигурно едиственият човек дето като внесе кола
Защото българите (а май като цяло хората) обичат да бъдат лъгани, идва гледа кола на 270 000км ама тя свети, подържана в официален сервиз всички книжки документи, истинска кола и един нормален пробег за кола от бизнес класа на 5 години и седи българския "бузнекмен" дето иска бмв 535д за 20к лева и ти вика "въй таз на много километри бе" дай неко другаКак да продаваш после, като я купиш в Европа на 100 000км и дадеш истински пари за същата кола (поне 5-6к евро отгоре) и идва същия баш бизнесмен и ти вика, ама тя връщана и глей колко пари и искаш
![]()
Угодия няма
той като му отбира главата на купувача ще ти оцени последната, за която си дал 5-6 к отгоре. Доскоро търсих кола и хубавите отлитаха най-късно на следващия ден след пускането на обявата, доста изтървах така, защото нямам време да хукна на момента на публикуване на обявата...
Хич с нищо не мога да ги оправдая, те да са на 270 000 добре, ама те ги карат на 400 тук минимум и не искат да мръднат и 300 лв в цената. Еми да си ги карат, аз на един преди повече от месец му предложих като я оправи да работи на 4 цилиндъра, а не на 3, ще му дам 6300 вместо 6900, той не пожела. Искаше 6900 твърдо за кола, която работи на 3 цилндъра докато не стигне 90 градуса... И с цялата си наглост /беше запазена на вид/ ми казва- проверя я по рамата, аз съм я проверявал и е на тези километри /180000/- не вярваше, че ще я проверя... ама аз я проверих и беше на 250000 през 2008 година. Въпреки това щях да я взема ако оправи проблема с работата на 3 цил /било от кондеза ръйш ли/, а вече мина и повече от месец и си подновява постоянно обявата. Бях готов да дам до 8 бона за кола около 2000 година, ама нямаше кой да ми ги вземе. Накрая си купих кола от човек, с немит двигател от 5 год.
99% от джамбазите са бахти наглите измамници.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Айде научи се вече къде да си пускаш темите 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”