Охлаждане на панелка идеи?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
Re: Охлаждане на панелка идеи?
Ще трябват алпинисти или както там се водят, защото двете тераси са затворени, едната е направена на мини кухня другата си е просто затворена. Нямам си идея как ще се монтира.
- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
xploda написа:Ще трябват алпинисти или както там се водят, защото двете тераси са затворени, едната е направена на мини кухня другата си е просто затворена. Нямам си идея как ще се монтира.
е като едната е кухня, а другата е 'затворена', предполагам все им е останал по един прозорец, през който да се покаже някой и ти забие климатика отвън,.... няма да ти трябват нито алпинисти, нито алпинистки.
у нас последния като го слагаха, свалиха стъклопакета, работиха си, и после го сложиха обратно, плюса за мен беше, че си измих джама от външната страна за пръв път от 10 години

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не знам това за мидеа дали от опит го пишете или на слух
вече казах че в моята квартира е такъв купен 2ра ръка от хазяйте
сега през жегите когато съм си в къщи работи почти постоянно на 21 градуса
тока и водата ми на края на месеца не са надхвърляли 100 лв - 2ма сме и сме с бойлер
вие ги изкарахте че горят ток за малко селце и 2 кози
а тези "мобилни" климатици са пълен жмел
комшийките имат такъв - простират си гащите на него
друго че струва един чувал пари 
вече казах че в моята квартира е такъв купен 2ра ръка от хазяйте
сега през жегите когато съм си в къщи работи почти постоянно на 21 градуса
тока и водата ми на края на месеца не са надхвърляли 100 лв - 2ма сме и сме с бойлер
вие ги изкарахте че горят ток за малко селце и 2 кози
а тези "мобилни" климатици са пълен жмел
комшийките имат такъв - простират си гащите на него

-
- Автомобил:
- Двигател:
Един приятел е майстор по климатици и ми е казвал така: Хубавите климатици са скъпи. Поне 800-1000 лв. Те харчат много по-малко ток и са много по-тихи и в дългосркочен план излизат по-евтино. Можеш да проучиш въпроса от тази гледна точка, защото с един подобен марков климатик (примерно Daikin, Fujitsu) ще си осигуриш охаждане и топлина за години напред. А не като служебната Мидеа, която за 2 години се скапа.
А за неклиматичните идеи- студена вода. Колкото и да не ти се вярва след един леден душ ставаш човек, аз си правя такива по 10 пъти на ден и е супер. Но като казвам леден имам предвид точно това- само студения кран и то силно. В първите секунди сърцето се чуди какво става
А за неклиматичните идеи- студена вода. Колкото и да не ти се вярва след един леден душ ставаш човек, аз си правя такива по 10 пъти на ден и е супер. Но като казвам леден имам предвид точно това- само студения кран и то силно. В първите секунди сърцето се чуди какво става

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
За съжаление и аз съм от тези на квартира с вентилатор и се поливам като цвеКе и насочвам вентилатора в частта на стаята в която съм...
И аз съм се замислял за мобилните климатици или прозоръчни, но онзи ден видях в на един познат офиса такъв прозоръчен - еми то малко по-хладно от "духалка"...не е оферта - или поне не неговия де, а за бученето и вибриращата дограма да не говорим! Защо верно не предложите на хазяите - да закупите климатик(лизинг?) примерно и от тази сума той да ви приспада наемите като подобрение на квартирата, приложимно е ако ще оставате там повече време, при мен не е, защото след някой друг месец напускам моята...

300 лева ако ти е скъп кръстя,се как може да ви се струва 300 лв скъпо на фона на 5 лв за кутия цигари ти си дошъл да живеш в софия стандартите са такива ако си хванал да разчиташ на парите на мама и на тате дето сиг толко им е заплатата в шумен немеа да стане хващаш се бачкаш и си зимаш заплата примерно 1000 лв
друг е въпроса че си под наем ,да беше твой апартамента верно би си го купил ,а иначе псоле трее демонтаж това онова,попитай наемодатела дали не е съгласна на някакво спорузомение или тя да го палти целия или да си делите фифти фифти
друг е въпроса че си под наем ,да беше твой апартамента верно би си го купил ,а иначе псоле трее демонтаж това онова,попитай наемодатела дали не е съгласна на някакво спорузомение или тя да го палти целия или да си делите фифти фифти
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Има теми за климатици много, но са в правилния раздел.
berta - получава предупреждение за спам, провокация и неграмотност!
berta - получава предупреждение за спам, провокация и неграмотност!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”