Колегата е некоректен и не отговаря на л.с.
Купих от колегата ГНП-то от тази тема viewtopic.php?f=57&t=271265 и в моментът в който го закарах на стенд за проверка шурна като лейка имам и свидетели.
Помпата я гледа един от мога да кажа най-кадърните майстори на ГНП във Русенска Област а именно Пламен от Сливо Поле. В крайна сметка 50лв по-късно спря да тече. Като говорихме по телефона каза "гаранция ти давам помпата е перфектна" ако има нещо ще те компенсирам. Писах на колегата че помпата е текнала а ми се кълнеше във всях светих че видиш ли на перфектна е.
После ми отговори със това л.с.
ultramarine написа:Не съм забелязал да има теч помпата докато беше при мен![]()
Съжелявам за създаденото неудобство!
Искам да ти предложа някакъв вид компенсация - ако ти трябват някакви части за Пасат ще ти изпратя част или части на стойност 50-60лв. с доставка за моя сметка!
Имам части и за Опел така, че ако ти трябва нещо или на твой познат му трябва обади се, ще се радвам да компенсирам загубата!
Но така и не стигнахме до компенсацията и не отговаря на съобщенията си.
Аз помпата я оправих понеже изключае че течеше като лейка от уплътнението на "главата" (глава е разпределителя за цилиндрите). Беше тръгнала и осовата семерина. На стенда се представи идеално като показатели и в крайна сметка след като беше отремонтирана я поставих на колата сега всичко е наред. Ама не му прави чест на колегата поне да беше казал че тече. Платих 165лв със куриера за течаща помпа при положение че имаше и по-ниски оферти но тъй като вече друг колега от форума беше пазарувал от колегата "ultramarine" и всичко което беше пращал беше ОК и колегата беше "коректен".
Не съм за 50лв по ми беше важно да стане колата ама мразя такива Ку..ски номера.
Е да ама не така че колеги избягвайте да пазарувате от колегата.