Пореден "коректен" колега

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Пореден "коректен" колега

Мнениеот znainainai » Сря 13 юли 2011 14:45

Чаках чаках ама вече няма да чакам.
Колегата е некоректен и не отговаря на л.с.
Купих от колегата ГНП-то от тази тема viewtopic.php?f=57&t=271265 и в моментът в който го закарах на стенд за проверка шурна като лейка имам и свидетели.
Помпата я гледа един от мога да кажа най-кадърните майстори на ГНП във Русенска Област а именно Пламен от Сливо Поле. В крайна сметка 50лв по-късно спря да тече. Като говорихме по телефона каза "гаранция ти давам помпата е перфектна" ако има нещо ще те компенсирам. Писах на колегата че помпата е текнала а ми се кълнеше във всях светих че видиш ли на перфектна е.
После ми отговори със това л.с.
ultramarine написа:Не съм забелязал да има теч помпата докато беше при мен :shock
Съжелявам за създаденото неудобство!
Искам да ти предложа някакъв вид компенсация - ако ти трябват някакви части за Пасат ще ти изпратя част или части на стойност 50-60лв. с доставка за моя сметка!
Имам части и за Опел така, че ако ти трябва нещо или на твой познат му трябва обади се, ще се радвам да компенсирам загубата!

Но така и не стигнахме до компенсацията и не отговаря на съобщенията си.
Аз помпата я оправих понеже изключае че течеше като лейка от уплътнението на "главата" (глава е разпределителя за цилиндрите). Беше тръгнала и осовата семерина. На стенда се представи идеално като показатели и в крайна сметка след като беше отремонтирана я поставих на колата сега всичко е наред. Ама не му прави чест на колегата поне да беше казал че тече. Платих 165лв със куриера за течаща помпа при положение че имаше и по-ниски оферти но тъй като вече друг колега от форума беше пазарувал от колегата "ultramarine" и всичко което беше пращал беше ОК и колегата беше "коректен".
Не съм за 50лв по ми беше важно да стане колата ама мразя такива Ку..ски номера.
Е да ама не така че колеги избягвайте да пазарувате от колегата.

los_tigros

Re: Пореден "коректен" колега

Мнениеот los_tigros » Сря 13 юли 2011 14:58

Петко това ми прилича на работа на късмет.Ако си късметлия частта ти ще е читава,ако не не.Явно някой друг е бил доволен не защото колегата е коректен,а просто защото е случил на читава част.Въпросния продавач се е регистрирал тук за да си продаде колата на части и да забрави.Аз поне така мисля.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Сря 13 юли 2011 19:50

Пеца гадна раалта,ма човека ще те компенсира бе,пак е по-добре,а без ич :idea: :idea: :idea: :idea:

П.С.чекам те да се прибереш mhihi

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Сря 13 юли 2011 20:00

Случва се. Аз пък си купих перфектна основа за задна броня, която е крива да не казвам като какво, сега чакам колегата да се върне от морето и да му я върна обратно 8)

Потребителски аватар
Jetta I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jetta I » Сря 13 юли 2011 20:27

Много станаха !! Четох темата ти за рециклиране на халогени на пасата и намерих донори от голф 3. Говорих с колегата директно по телефона, тъй като бяха на добра цена. Изпрати ги той, бяха със счупени стъкла, но на мен ми трябваха рефлекторите. Получих халогените единия рефлектор нямаше алуминиевата част, която държи крушката. Ок. Говорих с него два 2-3 пъти по тела да ми го прати той ми каза "ок пращам ти цял халоген но ти ми върни този объркал съм ги" добре чакам,чакам седмица реших да звънна никой недига писах смс пак няма никой. Накрая с големи благодарности на колега от форума Piro_vw намери ми въпросната част. Спомням си само, че колегата беше от София. Съжалявам за постъпката на колегата към теб. Има и такива хора. "Риск печели, риск губи" Къци

Потребителски аватар
yano
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yano » Сря 13 юли 2011 20:33

Не знам какво става вече,напълни се с всякакви малки душици чакащи да мамнат някой,вече спирам да взимам части от хора който са отскоро в форума.Взех части за климатроник от колегата vasko 1985 с обещание за едни 3 датчика още които не можел да намери уж,напомнях му и пак нищо явно ще имам да взимам,той човека си е в раздел платени така че какво да чакам сигурно е морга някаква.
Един друг пък от Петрич пазарих един кожен волан,"отличен без забележки",нямах време да го взема аз от еконта и пратих жената,казах и да взима щом колегата е казал всичко ще е 6.Волана със скъсан 10 см шев,напукана кожа ама иначе намазана с нещо черно да изглежда добре на снимките.
Та Пеца честито и на теб,явно и ти се се надянал на някое изродско същество гледащо да изкара 5 лв.Със здраве да си ползват и да се нахранят с измамно изкарани пари.
Трябва да измислим най-накрая някаква система,че случаите зачестиха много,ама много.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 13 юли 2011 20:41

Аз от човек със 7 мнения не бих си купил.

Още повече явно е моргаджия - при търсене в Google по телефон излизат още 3-4 опела на части, фиат и т.н.

http://clubs1.bg/forums/index.php?showuser=12946&tab=topics

Сам си е написал, че се занимава с търговия на части втора употреба!

ИМАЙТЕ ЕДНО НА УМ, КОГАТО КУПУВАТЕ ЧАСТИ ОТ ФОРУМА ОТ ХОРА, КОИТО ЯВНО СА ТЪРГОВЦИ, НО НЕ СА ОЦВЕТЕНИ В СИНЬО :idea: ТОВА СА НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИ ТЪРГОВЦИ, КОИТО СЕ ОПИТВАТ ДА "СПЕСТЯТ" 15 ЛВ. /МЕСЕЦ КАТО СЕ КРИЯТ ОТ МОДЕРАТОРИТЕ И ЗАОБИКАЛЯТ ПРАВИЛАТА... ДРЕБНИ ЕВТИНИ ТЪРГАШЧЕТА БЕЗ ЧЕСТ, РЕНОМЕ И МОРАЛ!

Хората, които са оцветени в син цвят поне са показали, че не са тук от ден до пладне и градят някакво реноме във форума :idea:

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Сря 13 юли 2011 20:49

Айде пак аз:
Въпросния има 3 дни да оправи нещата или ... 'розИв'
Получава и ЛС с известие!

п.с. много неща ми напират да кажа, но ще споделя само, че ме боли да гледам тая 'мизерия'
Не финансовата - чисто човешката ...

п.с.2 моля тоя път да не ми се включва никой и да ми обяснява за техническата част. Тя не ме интересува.
Това е форум за взаимопомощ и тук важат единствено законите на човешките отношения, морала и етичните норми.
Аман

п.с.3 Темата е съхранена в архива. Човека е ultramarine - memberlist.php?mode=viewprofile&u=200768
с контакти: За контакти:
тел. 0878165653 - Атанас
0892943152 - Божидар
email - speed_machine@mail.bg
Или във форума на ЛС.
За контакти
тел. 0878947298
Сега гугъл добре ще го индексира ;)

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 19 юли 2011 23:00

Включен в група Измамници.
Поради регистриране на нов акаунт за заобикаляне на това ограничение, наложен БАН на новия акаунт - bojo_88 - memberlist.php?mode=viewprofile&u=207925.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”