Пак в бокса.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Пон 28 авг 2006 9:04

аз имах подобна случка, на 4 км :D някакъв какаванин ме удари отзад, докато си чаках колите да минат и да се включа в кръговото. при мен почти нямаше щети от удара, онзи се помля. имах пукнат заден стоп още преди удара. от удара се цепна бронята /то4но по един ръб/, счупи се едно допълнително светлоотразителче, изместиха се много леко пантите под бронята/колата е комби и малко страно, но се отварят там едни глупости и точно под бронята има 30 кила желязо 8) / и ауспуха последната тръба мръдна с 2 см. това е при мен. отидох по го в дзи гледаха снимаха аз се правих на луд за стопа, казах ето чуйте гърнето как бръмчи от удара/то си бръмчеше по същия начин и преди това/ и т.н. на другия ден с чука си върнах пантите на мястото, бронята много лесно за 15 мин. си я залепих, така че не се личи въобще. доста чаках и бях готов да ги съдя/имам роднина точно с такива неща се занимава/ понеже мина месец и половина и не ми плащат, като й казах да почваме да ги съдим тя каза ок ще им звънна за последно и след 3 дена имах парите. дадоха ми 160 лв. на мен ремонта ми излезе 3 капки епоксидна смола. на мен ми писаха боядисване на броня и 6 или 8 часа труд бяха общо за оправяне на всичко друго/за стопа не си спомням какво беше/. мисля че ще ти дадат към 80% от сумата на щетите, ако имаш късмет може и повече

Върни се в “ОФФ-Топик - други”