Некоректен колега и търговец
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Некоректен колега и търговец
Четох и Dead Man може да си прав, но ако наистина нямаш документи, няма за какво да претендираш.Няма как да докажеш, че си прав.Аз за моя ксенон имам и гаранция и от монтажа им исках фактура.Надявам се да се разберете кой крив, кой прав...
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Ебати монтажа 

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Velko написа:Четох и Dead Man може да си прав, но ако наистина нямаш документи, няма за какво да претендираш.Няма как да докажеш, че си прав.Аз за моя ксенон имам и гаранция и от монтажа им исках фактура.Надявам се да се разберете кой крив, кой прав...
Аз съм си за бой-нямам нищо,защото нищо не ми се даде....
РАзчитах на това че е познат и че е мъж на място....

Моя грешка...
Мисля че темата се изчерпа....Няма какво да се промени или какво друго да стане...
Преебах се сам и това е....

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
feikot написа:Ебати монтажа
Ако искаш да ти го снимам и да видиш колко е некъдърен и неграмотен...

- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Бе не оспорвам качествата и способностите му,а ми стана смешно,колко пари съм изтървал до сега.
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM

Не знам какво да мисля.

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Ще ви помоля да спазвате добрия тон във форума и да не нарушавате правилата с квалификации като "мишка" и т.н.
Кой на кого пише постовете си е лично негов проблем също.
Нарушаването на правилата води само и единствено до ограничаването или спирането на достъпа до форума.
Александре - падаш ми в очите с такива изказвания
Кой на кого пише постовете си е лично негов проблем също.
Нарушаването на правилата води само и единствено до ограничаването или спирането на достъпа до форума.
Александре - падаш ми в очите с такива изказвания

- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Към написаното от Неро и Васил, ще добавя само, че ако някоя от страните по спора иска да публикува нещо в темата, нека ми го пусне на ЛС и веднага щом съм на линия ще го копирам в темата.
Единия разчитал на мъжка дума за плащането - другия за гаранцията.
Май и двамата сте се наиграли с мъжките си думи ...
Единия разчитал на мъжка дума за плащането - другия за гаранцията.
Май и двамата сте се наиграли с мъжките си думи ...
- group®
- Темерут
marrs написа:С настоящото бих искал на първо място да поздравя въпросния DEAD MAN за това, че е успял да оцени факта, че жена ми е умна. Но считам, че всеки грамотен средностатистически българин, с възможност да напише повече от пет реда с интервал между тях, може да изрази мнението си сам, без иска друг да го направи вместо него.
Гаранционна карта беше оставена в кутията с ксенон, която беше предадена на клиента в деня на монтажа. Като превенция от подобни ситуации и най-вече за лична статистика, имам създадена картотека със съответните дати, имена, вид ксенон, цена, начин на плащане и снимки на колите, на които съм монтирал. Това ми дава и възможност да говоря с факти, дати и числа. А, принципно всеки клиент, които е забравил, изгубил или просто е злонамерен в целите си, може да твърди, каквото си поиска.
Имам само една последна детайлна забележка за въпросните 50 лева за монтаж. Тази сума е вярна, но не за монтажа, а за осветление с диоди в купетои габаритите, оферирани отделно.
Мисля че наистина отделихме достатъчно време на тази тема. В България обикновено става така, че крадецът вика: Дръжте крадеца! И този случай е типичен пример за това.
Аз лично съм обиден и ощетен от наглото поведение на Александър. Същият, който преди време в този форум писа суперлативи за мен и работата ми:Dead man написа:Браво на Веско !!!
Познавам го лично-пич и половина....![]()
И пак този човек, днес сипе обвинения, само защото дръзнах да му откажа за пореден път да направя жест или подарък към него. Или както казва народа, че няма ненаказано добро, се оказва, че аз в момента жъна плодовете на инвестираното в него.
Много е лесно да заплашваш, обиждаш или парадираш с познати и влияние и когато опре момента до разплата, то нападението е най-добрата защита!
Разбира се всеки може да заеме страна в един конфликт. Нали сме свободна държава, зачитаща свободната воля на личността и свободата на словото.
С написаното по-горе не целя да привлека на моя страна някой, а просто да кажа истината, без оглед на заплахите на DEAD MAN (цитирам): „Ще те банна, ще ти блокирам профила и ще те натопя във форума.” Дали той ще отрече собствените си думи?! Достойното в случая е да признае, че е спекулирал и несправедливо ме е обвинил, а не да продължава да сипе спам. Защото не е страшно да сгрешиш, ако имаш доблестта да си признаеш.
Предварително благодаря на модератора за обективността и за това, че ще ми се предостави възможността за защита!
- group®
- Темерут
Dead man написа:Само да вметна : нямам никаква гаранция от продавача,камо ли той да има снимки на колата ми със ксенона и тн...
Веско може да си направи една гаранция с дата по негов избор и виждане...![]()
50 лева за монтаж си ги взе като пич и сега се оправдаваш като девица...( смешен си )
Аз лично съм обиден и ощетен от наглото поведение на Александър.
Да,защото тогава не те познавах и не бях разчитал на теб като клиент ( щом търсиш стари мой мнения,значи си ГУЗЕН ЗА НЕЩО !!! )Ще те банна, ще ти блокирам профила и ще те натопя във форума.
Аз ли бре ще те банна ? Как ? С ключа от Маздата ли си ? Какви права имам аз ?
Яко ти пари под гъза и се видя що за стока си...![]()
ПС: Имам едно предложение :
Нали си мъж и голям майстор на гаранцията :
Имам да ти давам 30 лева. Ще ти ги дам-обаче ми смени и двете крушки...
Това е моето предложение към теб.
ПС 2 : Жена ти пак пише вместо теб...
- group®
- Темерут
marrs написа:С това, надявам се случая (сеира) за всички да приключва!!!
Цитат DEAD MAN:
Само да вметна : нямам никаква гаранция от продавача,камо ли той да има снимки на колата ми със ксенона и тн...
ПРЕДИ МОНТАЖА
СЛЕД МОНТАЖА
Има ли смисъл от още доказателства?!
- group®
- Темерут
Dead man написа:И какво е това доказателство ?
Снимал си колата е сервиза-сигурно съм бил то WC и си я издебнал за една бърза фото сесия...![]()
Никъде не съм отричал че ти си ми правил монтажа в мой сервиз,но казвам пак следното :
Нямам никакъв документ от теб за гаранция и по-важното :
На 8 месец ми се промени светенето на едната крушка,след което тя изгоря,но през това време другата и тя си смени цвета-това по време на гаранцията ти !!!
Предложих те да си доплатя 30те лева и да приключим всичко...
Тъпо ми е да занимавам толкова хора с драма за 30 лева и мисля да пия една студена вода ( пак ) и да си купя други крушки...
Щом не искаш да си оправиш нещата,всичко да приключи и да си изчистиш името-проблема си е твой...
- group®
- Темерут
fill написа:Вчера се виждах със Сашо, идеята беше да му сложа обикновенни крушки на колата да може да си я кара. Направи ми впечатление монтажа на ксенона: Капачката на фара беше продупчена за да минат кабелите на ксенона, след което беше завита на фара без да се използва никаква изолация предпазваща фара от навлизане на влага и прах. Другото което ми направи впечатление е използване на 30 А китайски бушон на ксенона. Според мен първо ще се стопят кабелите после ще изгори този бушон.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”