Искам да знам дали подкрепяте протестиращите в Суходол, които блокират сметището на София!
Не разбирам що за държава сме, щом 30 човека от едно село, обричат 2 000 000 души на мръсотия, зарази и болести!
Боклука в София
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- gti
- Автомобил: MK4 R32
- Двигател: BFH 2003
- Контакти:
По-скоро ти имаш инересни възгледи"всеки да се оправя както може мен кво ми пука че на другия му е гадно" е за такова мислене държата ни е доста зле.
В горния си пост казваш
Да речем че направиш подобно нещо,аз бих те подкрепил,защото някой ден и на мен ще ми се наложи да мина по твойта улица и да си разбия и мойта кола.
В горния си пост казваш
Все едно улицата пред блока да не ме кефи и за това да спра вдижението в цяла София!
Да речем че направиш подобно нещо,аз бих те подкрепил,защото някой ден и на мен ще ми се наложи да мина по твойта улица и да си разбия и мойта кола.
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
напълно ги подкрепям.
защото 2 години си правят гавра с тези хора.
много често минавам по пътя покрай сметището.смрад невероятна!винаги съм се чудел как живеят там.
тук става дума за много пари предвидени за завод за преработка на отпадъците изчезнали кой знае къде.
останали са само обещания и неземна воня!
защото 2 години си правят гавра с тези хора.
много често минавам по пътя покрай сметището.смрад невероятна!винаги съм се чудел как живеят там.
тук става дума за много пари предвидени за завод за преработка на отпадъците изчезнали кой знае къде.
останали са само обещания и неземна воня!
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scuba написа:Toгава не е ли по-нормално да започнат да протестират пред Общината? АЗ какво съм виновен че кмета не си спазва обещанията? ДЕТЕТО ми защо трябва да боледува заради това? Все едно улицата пред блока да не ме кефи и за това да спра вдижението в цяла София!
Братле помисли малко. Излезли са 30 човека, но те отстояват интересите на целия кв. Суходол. Ако си слушал внимателно щеше да чуех че заради сметището там всички деца страдали от хронични болести. Какво са виновни тези деца, изобщо с какво са виновни хората че някой е решил да направи сметище там.
Чудно ми е едно - бориме се за влизане в Европа, а не могат да се оправят с един боклук на един 2 милионен град. Що не вземат пример от държави дето имат градове по 8-10 млн. жители. Или когато се качват цените го правят по ЕВРОПЕЙСКИ, а другите неща си ги караме по Български.
Вярно е че е зле положението но никой не може да обвини тези хора че си искат правата. И много добре правят че протестират там защото ако отидат пред парламента или кметството пак ще се изхвърля боклука там.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”