еееее, жалко че не са могли да го махнат та да може човека спокойно да си кара по тротоара
Ако аз си потроша така колата ще побеснея! Направо си представям на човека какво му е.
Мерси за ъчуствието
НЕ съм карал на тротоара, камо ли пред неговия гараж. Колата ми е здрава - леко е дерната бронята - 1 см. Така си я карам. Спрях за пет минути за да натоваря багажа на децата. Ядосах се единствено ми открадна номера. Сега вече следя ситуацията с интерес защото ми е любопитно докъде стига от една страна липсата на норми и закони, от друга докъде се простира вроденото желание на българина за самоуправство по целесъобразност (ще си сложа аз тръба тука отпреде, пък какво като е ниска и нестандартна - те да внимават. Нали го правя благородно - да може да се ходи по тротоара). Този начин на мислене е в противоречие с разбирането ми за правова държава, но честно казано не ми дреме много. И пак повтарям НЯМАШЕ ДА СЕ ЯДОСАМ, НИТО ДА ПРОТЕСТИРАМ ЗА ТОВА КОЛЧЕ, АКО НЕ МИ БЯХА ОТКРАДНАЛИ НОМЕРА. Даже бих помогнал за възстановяването му, ако насреща си имах нормален човек. Наясно съм с проблема с паркираните коли по тротоарите повече от повечето от вас - имам две малки деца, едното още го возим в количка
П. С. не искам да бия никой, аз да се резиля.
П. С. С. Колчето ще бъде и пребъде - отново е укрепено след атаката на паркинги и гаражи.