Ето в тази фирма няма нито един човек от малцинствата (не че са лоши ама аз се зарадвах, защото друго очаквах). Момчетата са много точни и внимателни, възпитани и работят бързо - просто съм изненадан. Препоръчвам ги. Доколкото разбрах имат и склад, ама на мен не ми се наложи да го ползвам.
Хамалска фирма - много доволен от Булспед
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Хамалска фирма - много доволен от Булспед
Колеги искам да помогна, ако на някой му трябва такава фирма и се чуди, щото те са много - аз съм доволен от тази - няма да слагам линкове, за да не се счете за реклама, всеки може да потърси в гугъл 
Ето в тази фирма няма нито един човек от малцинствата (не че са лоши ама аз се зарадвах, защото друго очаквах). Момчетата са много точни и внимателни, възпитани и работят бързо - просто съм изненадан. Препоръчвам ги. Доколкото разбрах имат и склад, ама на мен не ми се наложи да го ползвам.
-
los_tigros
Re: Хамалска фирма - много доволен от Булспед
Това викаш да не го считаме за реклама 
Не се заяждам
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Re: Хамалска фирма - много доволен от Булспед
Не, не са ми работодатели, споко, нито роднини. Няма линкове, просто споделям
Върни се в “ОФФ-Топик - други”