Извинявам се за забавянето , но бях забравил за темата ( съжалявам за което ) и просто нещата коренно се объркаха
Като ходих да купувам кожа и ми казаха трицифрена сума за квадрат телешки бокс ( такава исках ) и ме удари в земята от един път . Питах го няколко пъти , " колко казахте , 180 лв. ли ?... " - Той : " 180 минимум , това парче е по-голямо от един квадратен метър "
Незнам дали цените са еднакви на всякъде , но на момента се отказах , поради единствената причина , че немога да дам толкова пари за да си тапицирам тавана .
Купих си изкуствена кожа , лепило на Прома и четка колкото да закръгля сумата .
Твърдо го бях решил да почвам първо корите и на следващия ден и тавана , но като чух за цената на естествената кожа и ме заболя главата и ...
... и купих изкуствена .
Ще ги тапицирам , но нямам много свободно време да отделя и за тях .
Решил съм и други неща , но е рано да говоря , защото може и да се разубедя .
Ще тапицирам тавана и задните пластмаси при коланите , ако нещата се получат , ще мисля и за другите части .
Искам само някой да ми каже , дали си заслужава да тапицирам с изкуствена кожа .
На допир не е нищо особено , и ме е страх да не се изтърка бързо и труда да е отишъл на вятъра .
Направило ми е впечатление , че много хора си тапицират седалките с изкуствена кожа , което за мен е глупаво , защото се изхабява в пъти по-бързо , но са били доволни от резултата , което ме навежда на мисълта , че явно аз греша - така ли е ?
Относно лепилото , видях , че трябва да се изчаква , преди да се съединят двете части - пише си го и на упътването на лепилото
vladobo написа:Аз лично искам да лепя кожа на тавана и пласмасите но без да разглобявам а малко мо малко да лепя и опъвам и пак лепя. а също и таблото но ми се иска да знам с какво е залепил и ако е с смола дали тя при стягането не е набръчкала кожата?
До колегата "vladobo" .
Кое на таблото искаш да лепиш със смола ? - дупките за въздуха от парното или самата тапицерия - кожа или плат . Ако е за дупките , със смола става , но за тапицерията ще ти е нужно лепило .
Може и да не съм те разбрал правилно , но това е което имам да ти кажа .
Надявам се през почивните ми дни ако времето е хубаво и съм свободен да си направя пластмасите и ще ги покажа да ги видите .
Лек ден и се извинявам за забавянето , както и на модераторите , че им казвам какво да правят , просто мислих , че въпроса ми ще е глупав за повечето и няма да е от полза на никой .