Електронна цигара?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.e-cig.com
http://www.e-cig.bg
Не очаквай да се самооткажеш от цигарите
Иначе помага, три месеца пуших само това, но ми се прецакаха цигарките, а следващата пратака се бави на някаква далчена митница в Белгия
Имай предвид, че самата цигара има определен живот (определен брой дръпвания) и не е вечна. Принципно се продават резервни части за тях, които не са много скъпи - една цигара без батериите и опаковката (като резервна част) струва 9-10$ без доставката до БГ и живота и е около 2 месеца ежедневна редовна употреба
http://www.e-cig.bg
Не очаквай да се самооткажеш от цигарите

Имай предвид, че самата цигара има определен живот (определен брой дръпвания) и не е вечна. Принципно се продават резервни части за тях, които не са много скъпи - една цигара без батериите и опаковката (като резервна част) струва 9-10$ без доставката до БГ и живота и е около 2 месеца ежедневна редовна употреба

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Електронна цигара?
Да побутна темата нагоре. Интересува ме не за и против, а по-скоро някакв модел, който сте ползвали и е достатъчно надежден да издържи повече от 1 месец преди да се развали
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Преди няколко месеца беше фурор сред колегите. Никой от тях не спря да пуши и всички се върнаха към нормалния "тутун" след няколко седмици.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
в приложението на вчерашния Капитал, Здраве, има статия за тази цигара
изобщо не е по-малко вредна от нормалната
изобщо не е по-малко вредна от нормалната
Аз си купих преди 2 години, при тогавашните ми опити за отказване на тутуна ... ( яд ме е че дадох 150 лв. за тия "играчки". Сега гледах че ги има по 10-20 лв. ) Както казва тъщата ми, да пушиш електронна цигара е все едно да ядеш електронна пържола
Така си седят 2 броя и събират прах - м/у другото ако някой иска мога да му ги подаря.
Аз се чудя примерно, тея шишенца с никотин( предполага се че е никотин ), дето са с разни надписи на китайски минават ли някакви проверки ? В смисъл, по аптеките примерно да си ги купуваш ок, ама аз моите ги поръчах по интернет, гледам че ги има и в разни магазини за 1 левче, обаче това нещо се изпарява и се вдишва, а дори нямам идея какво е ... На кутията пише "QA passed" и толкоз.
Лично аз, ако толкова ми се припуши, предпочитам да изпуша една истинска цигара ...

Аз се чудя примерно, тея шишенца с никотин( предполага се че е никотин ), дето са с разни надписи на китайски минават ли някакви проверки ? В смисъл, по аптеките примерно да си ги купуваш ок, ама аз моите ги поръчах по интернет, гледам че ги има и в разни магазини за 1 левче, обаче това нещо се изпарява и се вдишва, а дори нямам идея какво е ... На кутията пише "QA passed" и толкоз.
Лично аз, ако толкова ми се припуши, предпочитам да изпуша една истинска цигара ...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”