Електронна цигара?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
baibiso
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baibiso » Пет 25 апр 2008 16:36

Ако е за проба ела ще ти дам моята за мен нямаше никакъв ефект само трябва да си купиш пълнители че моите исвирясаха.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Съб 26 апр 2008 15:01

http://www.e-cig.com
http://www.e-cig.bg

Не очаквай да се самооткажеш от цигарите :wink: Иначе помага, три месеца пуших само това, но ми се прецакаха цигарките, а следващата пратака се бави на някаква далчена митница в Белгия :evil:

Имай предвид, че самата цигара има определен живот (определен брой дръпвания) и не е вечна. Принципно се продават резервни части за тях, които не са много скъпи - една цигара без батериите и опаковката (като резервна част) струва 9-10$ без доставката до БГ и живота и е около 2 месеца ежедневна редовна употреба :idea:

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Re: Електронна цигара?

Мнениеот maxpayne » Съб 15 окт 2011 23:58

Да побутна темата нагоре. Интересува ме не за и против, а по-скоро някакв модел, който сте ползвали и е достатъчно надежден да издържи повече от 1 месец преди да се развали

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Нед 16 окт 2011 0:18

Преди няколко месеца беше фурор сред колегите. Никой от тях не спря да пуши и всички се върнаха към нормалния "тутун" след няколко седмици.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Нед 16 окт 2011 12:11

в приложението на вчерашния Капитал, Здраве, има статия за тази цигара
изобщо не е по-малко вредна от нормалната

Потребителски аватар
ak_47
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ak_47 » Нед 16 окт 2011 14:10

Аз си купих преди 2 години, при тогавашните ми опити за отказване на тутуна ... ( яд ме е че дадох 150 лв. за тия "играчки". Сега гледах че ги има по 10-20 лв. ) Както казва тъщата ми, да пушиш електронна цигара е все едно да ядеш електронна пържола :mrgreen: Така си седят 2 броя и събират прах - м/у другото ако някой иска мога да му ги подаря.
Аз се чудя примерно, тея шишенца с никотин( предполага се че е никотин ), дето са с разни надписи на китайски минават ли някакви проверки ? В смисъл, по аптеките примерно да си ги купуваш ок, ама аз моите ги поръчах по интернет, гледам че ги има и в разни магазини за 1 левче, обаче това нещо се изпарява и се вдишва, а дори нямам идея какво е ... На кутията пише "QA passed" и толкоз.

Лично аз, ако толкова ми се припуши, предпочитам да изпуша една истинска цигара ...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”