Ако беше Добрин наблизо щях да му стисна ръката!

bobocamaro написа:Не Иво, пасивен е детектора. Евентуалното наличие на газа променя електрическите му свойства, в течение на времето.
След изтичане на периода го връщаш, в лабораторията му снемат показанията и ти ги съобщават.
Това според серийния номер на "твоя" детектор, който е вписан в анкетната ти карта.
parno написа:bobocamaro написа:Не Иво, пасивен е детектора. Евентуалното наличие на газа променя електрическите му свойства, в течение на времето.
След изтичане на периода го връщаш, в лабораторията му снемат показанията и ти ги съобщават.
Това според серийния номер на "твоя" детектор, който е вписан в анкетната ти карта.
колега къде намери смелост да сложиш тази глупост в къщата си?
ISRalien написа:Или смятате, че това е едва ли не някакъв източник на радиация?
ISRalien написа:parno написа:bobocamaro написа:Не Иво, пасивен е детектора. Евентуалното наличие на газа променя електрическите му свойства, в течение на времето.
колега къде намери смелост да сложиш тази глупост в къщата си?
Добре, аз пък не мога да разбера КАКВО ТОЛКОВА ви е страх?
Някой ще сложи подслушвател да слуша как пъшка жена ти ли?
Или преброител на хлебарки, та да знае в кой квартал да таргетира реклама на отровата си?
Или смятате, че това е едва ли не някакъв източник на радиация?
Сериозно, не знам к'во толкова сте се наплашили. Аз ако не бях на 7-я етаж щях да си взема едно.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 35 госта