push написа:[
За мене тва е най-простия и чист метод изисква само малко отделено време
И съответно с най - голяма възможност от грешки ...

push написа:[
red rider написа:push написа:[
И съответно с най - голяма възможност от грешки ...
Pacho B написа:Колеги (магазинери),обръщам се към вас с надеждата поне вие да ми помогнете.
Историята на кратко - мисля да назнача продавач в магазина (в който до момента работя аз) , та мисълта ми е как да си следя нещата?Пари,стока?
В една друга тема колега беше питал за съвет при отварянето на нов магазин и видях много отзовали се колеги, та се надявам да помогнете.
ilianmilenin написа:Pacho B написа:Колеги (магазинери),обръщам се към вас с надеждата поне вие да ми помогнете.
Историята на кратко - мисля да назнача продавач в магазина (в който до момента работя аз) , та мисълта ми е как да си следя нещата?Пари,стока?
В една друга тема колега беше питал за съвет при отварянето на нов магазин и видях много отзовали се колеги, та се надявам да помогнете.
колега задължително витрина на Загорка![]()
ktamen написа:ilianmilenin написа:Pacho B написа:Колеги (магазинери),обръщам се към вас с надеждата поне вие да ми помогнете.
колега задължително витрина на Загорка![]()
И не я изключвай през зимата. Много мразя да ме цакат с топла бира щото вънка било студено.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта