Самозалепващо с мека лицева страна

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Самозалепващо с мека лицева страна

Мнениеот stefan4o » Пет 28 окт 2011 14:05

Колеги, ако някой от вас даде жокери откъде да си взема такова нещо. Виждал съм го залепено на места, където явно лягат две "скърцащи" повърхности една над друга. Примерно има такова залепено на пластмасата около волана, точно над волана, където се допира с таблото. Прилича на велур от тези едновремешните, дето ги изрязвахме по трудово, само че от хартиената си страна е залепящо се. Търсих такова за мебели (слагат го на маси отдолу на краката), но е доста дебело и не ми върши работа. Дайте предложение откъде да го закупя и какво му е названието на това велурено кече. :beer

GVG
Автомобил: PASSAT B6 2.0 TDI
Двигател: CBDC 2010

Re: Самозалепващо с мека лицева страна

Мнениеот GVG » Пет 28 окт 2011 14:18

Аз ползвам така нареченото велкро. Това са тези ленти, които залепват една за друга. Едната е мъхеста, другата с нещо като иглички. Всички ги знаем. Има самозалепващи. Ползвам мъхестата замозалепваща лента. Лежа си от нея формички, каквито ми трябват. Продават се в кинкалериите.

Потребителски аватар
ronita
Автомобил:
Двигател:

Re: Самозалепващо с мека лицева страна

Мнениеот ronita » Пет 28 окт 2011 20:25

GVG написа:Аз ползвам така нареченото велкро. Това са тези ленти, които залепват една за друга. Едната е мъхеста, другата с нещо като иглички. Всички ги знаем. Има самозалепващи. Ползвам мъхестата замозалепваща лента. Режа си от нея формички, каквито ми трябват. Продават се в кинкалериите.

+ 1 продават се на метраж с различна ширина :да:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”