PS2 - мнение.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Чет 07 сеп 2006 14:23

ти като купиш 2 игри по 100-120 лева (топ заглавията) и си ги профукал парите за чипа.

Гаранцията не я мисли толкова много - този дзвер няма кой знае какво да му се строши, стига да не го ползваш за масичка за хранене и т.н. издевателства.

Слагай чип смело, че в нета е пълно с много яки игри :) Има F1 и Sony са купили правата ексклузивно и я няма за други платформи и умирам от яд! :)

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Чет 07 сеп 2006 14:30

Е аз за това си я купих.Беше на промоция 389лв с F1 2005 и GT4 ,само двете игри поотделно са 200лв.Сега съм се зарибил много яко по Burnout 3 :)

XpacTa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот XpacTa » Чет 07 сеп 2006 17:44

Значи не е толкова железна конзолата - много народ пищи от разни изгорели оптики и т.н. Но да се надяваме да нямаш проблеми - аз досега съм нямал. За чипосване по тънката лайстна има един пич във форума на data.bg - pstation. Моя го чипна преди почти година за 100 и кусур лева. Вече не си спомням точно колко беше, ама в бушончето искаха доста повече. За съжаление не му намирам темата с цените. Иначе му намерих телефона и ICQ-то:

0888997793

Доста доволни хора има от него, та можеш да го обмислиш като алтернатива.

Това че купуваш оригинални игри е много хубаво нещо, но ако целта ти е да спестиш средства - чипвай и почвай да дърпаш. А и си вземи Burnout Revenge.

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Чет 07 сеп 2006 18:12

Да от този вид спестяване ще се възползвам.Просто цените са непоносимо високи.120 лева е хубава игра за PS2.Благодаря ви за полезната информация.

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Пет 08 сеп 2006 11:30

Имам PS2 от 3 години, чипосах я при Веско /бушона/, тоя я прецака като не и беше сложил едни специфични за този чип защити и миналата година и замина оптиката, обявиха ми цена за ремонта 180 лв. :( За нищо на света не бих я занесъл повече там, лично аз съм ги препоръчвал на доста колеги и приятели, но се убедих че не са лоялни към клиентите си, въпреки че го познавам лично!
иначе е доста убедителен че всичко ще е к, но уви!
Така че преценете дали има сми да я съсипвате игричката :?

XpacTa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот XpacTa » Съб 09 сеп 2006 10:46

Тоя пича Pstation каза че ми е сложил и защита на лазера. Естествено няма гаранция че и това ще помогне - те и нечипосани си заминават, просто защото ги правят калпаво. Затова и казах че не е желязна машинка. Освен това той и ремонтира и ако стане нещо бих си занесъл конзолката при него, а не при бушона. Най-малкото ще ми вземе по-малко пари.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”