паркет?-проблем
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
паркет?-проблем
сори че ви занимавам, но излезна една проблемация с един паркет при майка ми. наду се, но от долу явно има някакъв теч
та мисълта ми е някой познат, който се занимава с тая работа?? че където звъняхме нещо на дърво ударихме, а трябва спешно да се погледне и да се разглоби тая гад 
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
обикновен паркет, де да го знамIvcho написа:Ламинат ли е или обикновен паркет ако е обикновен разглабяш съхне няколко месеца нищо че ти изглежда перфектно сух и после редиш наново, ламината ако се надуе просто с ракета се реже плътно до стената където опира и надува и си ляга да спи до следващото надуване.
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: паркет?-проблем
santo_trafficante написа:една проблемация с един паркет...
Санто, да не те отчайвам обаче положението с естествените паркети е доста сложно
Преди седмица свърших ремонт в къщи(целият ми апартамент е с такъв паркет) Наложиха се "леки" корекции тук там и да ти кажа ми взеха здравето. Редът е следният:
1.Разглобява се паркета.
2.Старите(мокри,изядени,изгнили и т.н.) паркетчета се отстранаяват. Не е добре да се слагат старите. Не, че неможе
3.Слагат се нови(по възможност еднакви по дължина и задължително еднакви по ширина и дебелина) Добре е е материала да е сходен. Залепянето в миналото се е правило със смола, сега с С200/С300.
4.Циклене(при мен 3 пъти грубо-средно-финно) и лакиране(поне на 2 ръце - при мен на 3)
Ако имаш въпроси на ПМ.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
то процедурата ясна
имам и паркет даже в гаража
ама трябва майстор да си го свали стария той че мокър мокър ама да фана една тесла да го свалям ли
всичко ше стане на трески
нямам нерви бате за това си има майстори да свали да видим проблема от долу и после на ново да се слага паркет и т.н..
п.с. с клизма намерих един агент ще мине довечера да видим.но не отказвам предложение за майстор
п.с. с клизма намерих един агент ще мине довечера да видим.но не отказвам предложение за майстор
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”